VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Landelijk wonen in het buitengebied tussen Geldermalsen en Culemborg met het schitterende natuurgebied “Regulieren” in de achtertuin. Dit royale en vrijstaande woonhuis is gebouwd in 2000 en staat samen met een grote garage/schuur op een perceel van maar liefst 1.700 m² eigen grond. Een werkelijk fantastische locatie met vanuit ieder raam een riant uitzicht op de omliggende natuur.

Het dorp Tricht is gelegen aan de rivier de Linge en behoort tot de in 2019 nieuwgevormde gemeente West Betuwe. Deze woning is gelegen in het buitengebied van de gemeente en ligt midden tussen de kernen van Geldermalsen en Culemborg. Zowel Geldermalsen als Culemborg nodigen uit voor een bezoek. Er is een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Op dinsdag is er een sfeervolle weekmarkt in Culemborg en op vrijdag in Geldermalsen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op eventuele vervolgstudies bij de, hoog aangeschreven, middelbare scholen in beide plaatsen. De NS-stations van Culemborg en Geldermalsen hebben een goede verbinding richting Utrecht of ‘s-Hertogenbosch. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn (de A2 is binnen 5-6 minuten bereikbaar). In zowel Geldermalsen als Culemborg zijn veel sportverenigingen actief, ook het aanbod van culturele activiteiten is groot. Ook het lokale verenigingsleven nodigt uit zodat u, als u dat wilt, al snel betrokken kunt zijn bij de gemeenschap in een dorp of stad in de buurt. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en het aangrenzende natuurgebied “Regulieren”. Meer naar het westen komt u per fiets bij het schitterende landgoed Mariënwaerdt in het sfeervolle dorp Beesd. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Dit perceel is gelegen nabij de grens van Geldermalsen en Culemborg temidden van een natuurgebied en agrarisch natuurlandschap.

Indeling woning

Begane grond. De hal is een ruime en representatieve ontvangstruimte binnen de woning. Hier bevindt zich de meterkast (moderne groepenkast en krachtstroomaansluiting) en de hardhouten trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een betegelde vloerafwerking. Het toilet is bereikbaar vanuit de hal en voorzien van een wandcloset en fontein. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème kleurstelling. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en ruim 40 m2 groot. De erker zorgt voor extra ruimte en lichtinval en biedt toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. Vanuit de woonkamer is er rondom een fraai vrij uitzicht op agrarisch natuurlandschap. Aansluitend aan de woonkamer ligt de open keuken. Deze heeft een hoek opgestelde inrichting in een houtdecor met kunststof aanrechtblad en veel bergruimte. De keukeninrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en magnetron (defect). Een gedeelte van de keukenvloer, voor het aanrecht, is praktisch betegeld. Ook vanuit de keuken is er vrij uitzicht over omliggend land en de eigen tuin. De slaapkamer op de begane grond is ruim. Aansluitend is hier ook een badkamer voorzien van douchegelegenheid met een thermostaatkraan, een designradiator en een wastafelmeubel. De badkamer is net als het toilet neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème kleurstelling. Tot slot de bijkeuken die tevens dienstdoet als achterportaal. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en een werkkast. Deze ruimte vormt een praktische overgang tussen binnen en buiten.

Eerste verdieping. Overloop met speelse vide en dakvenster. Tweede grote slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. Tweede badkamer voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, ligbad, wandcloset en een wastafel. De badkamer heeft een grote dakkapel die zorgt voor ruimte, licht en uitzicht. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème kleurstelling. Ook de derde slaapkamer is bijzonder royaal. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot de vliering via een vlizotrap. Een grote berging doet dienst als een flinke bergruimte en hier bevindt zich de opstelplaats cv-ketel (Agpo 1999).

Tweede verdieping. Vliering die bereikbaar is via een vlizotrap. Ook dit is een flinke bergruimte.

Indeling schuur

Begane grond. Royale stalling en opslagruimte van bijna 50 m². Een ruimte die plaats biedt voor al uw hobby’s. De ruimte is voorzien van een elektra- en wateraansluiting en toegankelijk via een loopdeur en een kanteldeur.

Verdieping. Zolder met veel bergruimte.

Buitensituatie

Het langgerekte perceel is toegankelijk vanaf de Oude Hoevenseweg en de Platteweg. Rondom de woning is een siertuin aangelegd met een (speel)gazon, gevarieerde beplanting in borders en duurzaam straatwerk ten behoeve van een oprit, parkeren en wandelpaden. Tussen de woning en de schuur is een groot terras aangelegd dat op de zon is georiënteerd en ruim voldoende privacy biedt. Ten noorden van de schuur is het perceel ingericht met een speelweide en voormalige moestuin. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen perceel. Vanuit ieder vertrek en door ieder raam is er sprake van een schitterend uitzicht over agrarisch natuurlandschap.

Bijzonderheden

De woning is degelijk gebouwd in 2000 waarbij onder andere gebruik is gemaakt van kunststof ramen en kozijnen. Voorlopig energielabel B. De woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is dermate ruim dat er op de verdieping extra slaapkamers kunnen worden gecreëerd. Het perceel heeft een elektriciteitsaansluiting en een wateraansluiting, het gas wordt verkregen via een propaantank en de riolering is via een IBA-installatie. De ligging, het perceel en het bijgebouw bieden allerlei mogelijkheden om te tuinieren en voor dierenliefhebbers. De ligging is bijzonder, vrij en aan de rand van agrarisch natuurlandschap en een prachtig natuurgebied maar toch ook niet afgelegen met talloze voorzieningen op korte afstand. Het perceel heeft grotendeels een woonbestemming.

Bruto inhoud woning circa 607 m³; bruto inhoud schuur circa 229 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 240 m2; bruto vloeroppervlak schuur circa 96 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 163 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 68 m².

De sfeer van het buitenleven combineren met alledaags comfort en als u geluk heeft wakker worden met een ree in de achtertuin!