V E R K O C H T

Deze woning wordt via inschrijving verkocht; bieden vanaf € 450.000,-- k.k. Deze bungalow met alle voorzieningen op de begane grond is typisch zo’n huis waar veel mensen in Geldermalsen op hebben gewacht. De woning verdient een flinke modernisering maar is ‘levensloopbestendig’ en heeft als bonus een grote tuin op het zuidwesten en een garage/berging. De bungalow is bovendien fantastisch mooi gelegen ‘een toplocatie’ op een perceel van 691 m² eigen grond op loopafstand van het dorpscentrum, de Linge en het NS-station.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare scholen en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze bungalow is net ten zuidwesten van het dorpscentrum gelegen, op een absolute toplocatie met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling woning

Souterrain. Garage die toegankelijk is via dubbel openslaande deuren aan de voorzijde en een aparte loopdeur. De garage heeft een uitstortgootsteen en is een prima ruimte voor stalling, opslag en/of hobby. Achter de garage is een berging die bijvoorbeeld dienst kan doen als een uitstekende wijnkelder.

Begane grond. De entree tot de woning is overdekt middels een sfeervolle luifel. De centrale hal vormt een representatieve toegang tot de woning en ruime verbinding tussen de verschillende vertrekken. Hier bevinden zich de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De hal heeft een betegelde (natuursteen) vloerafwerking. Het ruime toilet is voorzien van een fonteintje, neutraal uitgevoerd en betegeld in een licht grijze kleurstelling. De prettige lichte woonkamer van ruim 30 m2 heeft ramen aan drie zijden. Van hieruit is er fraai zicht op de tuin, de straat en zelfs op het hertenkamp. De woonkamer heeft een schouw met inbouw(hout)haard en houten parket vloerafwerking. Aan de achterzijde van de woning ligt de keuken die is voorzien van een hoek opstelling in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad en veel gevarieerde bergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, oven, afzuigkap en close-in-boiler. De koelkast en vaatwasmachine staan los maar mogen achterblijven. Vanuit de keuken is er direct toegang tot terras en tuin. Net als de hal heeft ook de keuken een betegelde (natuursteen) vloerafwerking. De originele badkamer is in gebruik als wasruimte. Hier is een witgoedaansluiting en wastafel. Deze wasruimte heeft een betegelde vloerafwerking en deels een betegelde wandafwerking. De slaapkamer is royaal en heeft en suite een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met thermostaatkraan, toilet en dubbele wastafel met badmeubel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een zwart/witte kleurstelling.

Verdieping. Overloop met dakvenster en bergruimte achter knieschotten. Tweede slaapkamer met bergruimte achter knieschotten en een bergruimte met de opstelplaats van de verwarmingsinstallatie (Brink luchtverwarming 1991). Derde slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. De verdieping is niet groot maar biedt ruimte voor twee slaap(logeer)kamers of een werk/hobbykamer.

Buitensituatie

Rondom de bungalow ligt een grote siertuin met gevarieerde sfeervolle beplanting in borders, een groot gazon, vijver, verschillende terrassen en prachtige bomen waaronder een magnolia. De achtertuin biedt ruim voldoende privacy en is op het zuidwesten georiënteerd. De oprit langs de woning biedt gelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s. In de achtertuin staan twee houten tuinhuisjes. Een heerlijke lommerrijke locatie in het dorp om te wonen, op loopafstand van de centrumvoorzieningen en uitstekend bereikbaar.

Bijzonderheden

Deze houtskeletbouw bungalow is waarschijnlijk in 1965 gebouwd, keurig onderhouden maar gedateerd qua afwerking en voorzieningen. De woning is levensloop bestendig met alle voorzieningen op de begane grond waaronder een grote slaapkamer/badkamer. De bungalow is rondom voorzien van zonneschermen en het grote terras is beschut en deels overdekt middels een afdak. Het voorlopige energielabel is D. De ligging aan deze lommerrijke straat met prachtige kastanjebomen en het omliggende groen versterken de vrije ligging. Een gewild woningtype waarvan er niet vaak één te koop komt en dan ook nog eens op één van de mooiste locaties in het dorp. Deze ligging en de basis van de woning vormen een prima uitgangspunt om er iets heel moois van te maken en nog jaren van te genieten.

Locatie, locatie, locatie ………

Bruto inhoud woning circa 600 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 250 m²; woonoppervlak circa 128 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 29 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden bergruimte circa 9 m².

Verkoopprocedure

Onderhavig onroerend goed wordt via inschrijving verkocht. Belangstellenden krijgen vooralsnog tot 31 augustus 2020 gelegenheid om het object op afspraak en individueel te bezichtigen. Biedingen dienen middels bijgaand inschrijfformulier uiterlijk dinsdag 1 september om 12:00 uur ingeleverd te worden op ons kantoor onder navolgende voorwaarden:

  • een eventueel voorbehoud financiering
  • een eventueel voorbehoud bouwkundige keuring
  • een eventueel voorbehoud bodemonderzoek
  • levering uiterlijk 2 november 2020
  • koper accepteert een ouderdomsclausule en exoneratieclausule namens verkoper(s).

Verkoper(s) behouden zich het recht van gunning voor.

Aanvaarding in overleg.