€ 750,-- per maand (excl. BTW)

Opslag- of stallingsruimte in een vrijstaande bedrijfsloods. De loods is gebouwd in het buitengebied ten noorden van de kern van het dorp Buurmalsen. Het gedeelte dat kan worden gehuurd heeft een bruto vloeroppervlak van circa 200 m².

De Haagse Uitweg is een zijstraat van de Rijksstraatweg; de N833 tussen Geldermalsen en Culemborg. Ter plaatse geldt de bestemming ‘bedrijf’. Een ‘niet-agrarisch bedrijf’ is toegestaan mits het voldoet aan het criterium van een ‘aan het buitengebied gebonden niet-agrarisch bedrijf’

Bij unit is geschikt voor opslag en stalling. De vloer is een monoliet gestorte betonvloer. De maximale belasting van de vloer bedraagt 3.000 kg/m² met een maximale aslast van 6.000 kg. De unit is voorzien van een niet-bemeterde wateraansluiting en een elektra-aansluiting via een tussenmeter. Er zijn enkele verlichtingsarmaturen en wandcontactdozen (220V) aanwezig. De vrije hoogte bedraagt circa 8 meter. De ruimte beschikt over twee overheaddeuren. Een aanpassing van het niveau van afwerking of de installatie is bespreekbaar. Het aanwezige buitenterrein mag worden gebruikt om het gehuurde te bereiken en voor het parkeren van maximaal twee personenauto’s .

Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg; op korte termijn mogelijk.