V E R K O C H T

Deze prachtige en bijzonder comfortabele 2/1 kap woning is onderscheidend en absoluut verrassend met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is gelegen in “Kalenberg” Meteren op een perceel van 259 m² eigen grond en beschikt over uitstekende voorzieningen en veel extra’s waaronder een schitterende tuin met royale overkapping en berging.

De woning is aan de zuidrand van de nieuwbouwwijk “Kalenberg” gesitueerd nabij de waterplas, het speelveld en de basisscholen. Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het dorpscentrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Indeling

Begane grond. Overdekte entree middels een luifel. In de hal bevindt zich de meterkast (nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting), de trapopgang naar de eerste verdieping en een garderobe nis. De hal vormt een representatieve ontvangst binnen de woning met een eiken tapis vloerafwerking met brede delen. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Het toilet is modern uitgevoerd en betegeld met een antraciet vloertegel en een mat witte wandtegel. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en ruim 3o m2 groot. Een sfeervolle erker zorgt voor extra ruimte en lichtinval. Aan de gevelramen is zonwering (screens) gemonteerd. Ook de woonkamer heeft een fraaie eiken tapis vloerafwerking met brede delen. De keuken is tuingericht en van de woonkamer te scheiden middels een dubbele schuifdeur voorzien van glas. De keuken heeft een rechte inrichting in een lichte (houtdecor) kleurstelling met kunststof aanrechtblad en veel kastruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een inductie kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot terras en tuin. De keuken heeft een praktisch betegelde vloerafwerking in een antraciet kleurstelling. De woning onderscheid zich van veel woningen vanwege de slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze slaapkamer biedt toegang tot terras en tuin en kan ook uitstekend dienstdoen als thuiskantoor, speelkamer of misschien zelfs een praktijkruimte (beroep aan huis). Gelijk aan de hal en woonkamer heeft de slaapkamer een luxe eiken tapis vloerafwerking met brede delen. De fraaie  badkamer beschikt over een royale inloopdouche met thermostaatkraan en glazendeur, een dubbele wastafel met meubel en kast, en een designradiator. Ook aan comfortabele vloerverwarming is gedacht. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld met een antraciet vloertegel en een mat witte wandtegel.

Eerste verdieping die in zijn geheel is voorzien van laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Overloop met toegang tot de vliering via een vlizotrap. Toilet met wandcloset. Het toilet is modern uitgevoerd en betegeld met een antraciet vloertegel en een mat witte wandtegel. Slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, met zonwering (elektrisch bedienbare rolluiken) aan de gevelramen. Deze slaapkamer is eventueel te splitsen in twee slaapkamers. Ook de grote slaapkamer aan de achterzijde heeft zonwering (elektrisch bedienbare rolluiken) aan de gevelramen. Verder is er een keurige wasruimte op de verdieping met witgoedaansluitingen. Deze ruimte is betegeld met een antraciet vloertegel en een witte wandtegel. De wasruimte biedt mogelijkheden voor een gebruik als tweede badkamer.

Tweede verdieping. Vliering met opstelplaats cv-ketel (Remeha 2017) en opstelplaats mv-box. De vliering is tevens een flinke bergruimte die bereikbaar is via een vlizotrap. De vliering is netjes afgewerkt met linoleum op de vloer.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met half verharding, twee mooie bomen en een passende haag. De achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk ingericht met een groot terras, half verharding, enkele bomen en passende beplanting in borders. In de achtertuin staat een prachtige en ruime overkapping in combinatie met een flinke berging, beide zijn modern uitgevoerd in hout. De berging biedt prima ruimte voor opslag en stalling. De achtertuin is bereikbaar via een af te sluiten achterom op eigen perceel. De oprit is voorzien van duurzame bestrating en biedt parkeergelegenheid voor meerdere personenauto’s. Het perceel is aan de voorzijde van de straat gescheiden middels een breed trottoir en groenstrook. De relatief vrije ligging aan de voorzijde komt het woongenot en de uitstraling ten goede. Basisscholen en speelvoorzieningen zijn op loopafstand in de wijk gelegen, de zwemplas met strandje is eveneens in directe nabijheid.

Bijzonderheden

Fraaie ruimtelijke ligging aan de zuidrand van de wijk met een goede uitstraling. De woning is gebouwd in 1999 en nadien keurig onderhouden (o.a. schilderwerk in 2017). De 10 zonnepanelen zorgen voor een flinke reductie (3.550 kWh) van de energiekosten en dragen bij aan energielabel A. De woning is fraai en compleet afgewerkt met onder andere een eiken vloerafwerking op de begane grond, schuifdeuren tussen woonkamer en keuken, modern sanitair, zonnepanelen, zonwering, keurige tuinen, een schitterend bijgebouw en stucwerk wandafwerking. De woning is levensloop bestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, gelijktijdig kan de woning ook prima functioneren als gezinswoning met drie tot vier slaapkamers en eventueel een tweede badkamer op de verdieping.

Bruto inhoud woning circa 440 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 172 m²; woonoppervlak circa 113 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 6 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 6 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 30 m².

Deze woning heeft beduidend meer te bieden dan het straatbeeld doet vermoeden!

Aanvaarding in overleg.