V E R K O C H T

Deze royaal uitgebouwde 2/1 kap woning met fantastische woonkeuken, garage, oprit voor twee auto’s en een fraai aangelegde tuin is centraal gelegen in de prachtige woonwijk Kalenberg op een perceel van 267 m² eigen grond.

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het dorpscentrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. De woning is aan de zuidrand van de nieuwbouwwijk “Kalenberg” gesitueerd nabij de waterplas, het speelveld en de basisscholen.

Indeling.

Begane grond. De hal vormt een representatieve toegang tot de woning. Hier bevindt zich de meterkast (complete installaties en een glasvezelaansluiting), de trapopgang naar de eerste verdieping en er is een bergruimte onder de trapopgang. Toilet met wandcloset en fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en circa 40 m2 groot. De woonkamer heeft een elektrisch bedienbaar screen aan het voorgevelraam en staat in open verbinding met de keuken. Aan de achterzijde van de woning is de woonkeuken. Deze is royaal uitgebouwd, ruim 30 m2 groot en tuingericht. De Siematic keukeninrichting in hoekopstelling is strak uitgevoerd in een lichte “off-white” kleur met een antraciet stenen aanrechtblad en veel gevarieerde kastruimte waaronder praktische lades en een apothekerskast in een meubel met houtaccent. De inrichting is voorzien van complete en hoogwaardige inbouwapparatuur bestaande uit een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, rvs-afzuigkap, magnetron/oven combinatie, koelkast en vaatwasmachine. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren en er is een elektrisch bedienbaar rolluik gemonteerd aan de achtergevel. Zowel de hal, de woonkamer als de woonkeuken zijn afgewerkt met een massief eiken houten vloerafwerking. De garage/berging is aan de voorzijde toegankelijk via twee grote deuren, aan de achterzijde via een loopdeur (met elektrisch bedienbaar rolluik) vanuit de tuin of bijzonder praktisch binnendoor vanuit de woonkeuken. De ruimte is voorzien van een radiator en uitstortgootsteen. De garage/berging vormt een prima ruimte voor stalling, opslag en/of uiteenlopende hobby’s.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer (master bedroom). Tweede slaapkamer welke weer eenvoudig is op te delen in twee slaapkamers. Deze grote slaapkamer heeft elektrisch bedienbare rolluiken aan de gevelramen. Badkamer met ligbad voorzien van een thermostaatkraan, douchegelegenheid met een thermostaatkraan, een wastafel en een tweede toilet. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een crème kleurstelling.

Tweede verdieping. Kamer met opstelplaats cv-ketel (Remeha 2017), witgoedaansluiting, gevelraam en dakvenster. Ook is er bergruimte achter knieschotten en zijn er goede mogelijkheden voor het realiseren van extra (slaap)kamer(s).

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een haag, half verharding en passende beplanting in vakken. De oprit is voorzien van duurzame bestrating en biedt parkeergelegenheid voor meerdere personenauto’s. De achtertuin is ingericht met meerdere terrassen, fraaie bestrating en gevarieerde beplanting in verschillende borders en vakken. De afstand tot achterliggende bebouwing zorgt voor relatief veel privacy.

Bijzonderheden

Dit type woning biedt verrassend veel leefruimte hetgeen nog eens fors is toegenomen door de gerealiseerde uitbouw in 2007. Het geheel maakt een verzorgde en goed onderhouden indruk, de woning is in 2020 nog geschilderd. Voorlopig energielabel B. Basisscholen en speelvoorzieningen zijn op loopafstand in de wijk gelegen, de zwemplas met strandje is eveneens in directe nabijheid. Voor de woning zijn parkeerstroken en brede groenbermen in combinatie met een voetpad. De bestrating van de Laan 1940-1945 wordt momenteel vernieuwd evenals de groenbermen.

Bruto inhoud circa 579 m³; bruto vloeroppervlak circa 207 m²; woonoppervlak circa 149 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 20 m².

Een woning die u zal verrassen qua ruimte en voorzieningen.

Aanvaarding in overleg.