V E R K O C H T

Deze woning in Meteren gaat schuil achter prachtige lindebomen en is echt helemaal af. Karakteristiek en vrijstaand met een prachtige tuinkamer/veranda, dubbele garage en bijzonder sfeervolle afwerking op een perceel van 367 m² eigen grond aan de rand van de oude dorpskern. De woning is keurig verbouwd en zal u verassen qua leefruimte en sfeer.

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het centrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Deze woning ligt in de oude dorpskern van Meteren.

Indeling

Begane grond. Hal met trapopgang naar de verdieping en betegelde vloerafwerking in een sfeervolle lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. De woonkamer is een heerlijke ruimte van circa 28 m2 met fraai uitzicht aan de voorzijde van de woning. De woonkamer heeft een massief eiken houten vloerafwerking en staat in semi open verbinding met de keuken hetgeen afsluitbaar is met moderne houten schuifdeuren. De keuken heeft een keurige hoekopstelling uitgevoerd in een lichte kleurstelling en landelijke stijl met kunststof aanrechtblad en gevarieerde kastruimte. De inrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, combi oven, afzuigkap en vaatwasmachine. De koel/vriescombinatie staat los en wordt samen  met het waterzuiveringsapparaat door eigenaar/verkoper meegenomen. In de keuken is extra bergruimte in de grote trapkast. Aansluitend aan de keuken is een eetkamer/bijkeuken. In deze ruimte is een uitstortgootsteen, een grote bergkast met witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-ketel (Nefit HR 2003) en hier bevindt zich de meterkast. Zowel de keuken als de eetkamer/bijkeuken hebben een betegelde vloerafwerking in een sfeervolle lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Het toilet is modern/neutraal uitgevoerd en betegeld in een passende lichte kleurstelling. Bijzonder fraai om te zien en in het gebruik is de tuinkamer/veranda van ruim 30 m2. Deze is voorzien van een loopdeur, schuifdeur en grote glazen wand die bijna in zijn geheel kan worden geopend of gesloten. De tuinkamer/veranda is te verwarmen middels een houtkachel (ter overname) en vormt een prachtige overgang tussen binnen, buiten, woning en garage. De ruimte heeft een betegelde vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling. De dubbele garage is een uitstekende circa 40 m2 grote stalling en/of opslagruimte voor bijvoorbeeld twee personenauto’s. In de garage is een uitstortgootsteen, witgoedaansluiting en hier bevindt zich een trapopgang naar de verdieping. De garage is toegankelijk via twee elektrisch bedienbare roldeuren en vanuit de tuinkamer/veranda. De garage heeft een gecoate vloer voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping. Overloop met pvc vloerafwerking. Grote slaapkamer met een fraai hoog plafond, vaste kasten met veel bergruimte en vinyl vloerafwerking. De tweede slaapkamer heeft een vaste kast, dakvenster en eveneens vinyl vloerafwerking. Ook de derde slaapkamer heeft een dakvenster en vinyl vloerafwerking. De badkamer is ruim en luxe ingericht met een hoekbad (whirlpool), royale inloopdouche met luxe armatuur en thermostaatkraan, wandcloset, groot wastafelmeubel en handdoekenradiator. In de badkamer is een dakvenster en vaste kast / bergruimte. De badkamer is modern/sfeervol uitgevoerd, betegeld in een passende lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. De vierde slaapkamer is boven de garage en vanuit de garage bereikbaar. Deze slaapkamer heeft een fraai hoog plafond, laminaat vloerafwerking en opstelplaats voor een tweede cv-ketel (Nefit 2017). Deze kamer is ook prima te gebruiken als werkkamer, logeerruimte of hobby/ontspanningsruimte.

Buitensituatie

Op eigen perceel is parkeergelegenheid voor het parkeren van meerdere (personen)auto’s. Het perceel wordt van het trottoir en de openbare weg gescheiden door middel van een sierhekwerk met een elektrisch bedienbare dubbele poort. Het perceel is grotendeels voorzien van duurzame klinkerbestrating. Achter de tuinkamer/serre en garage ligt nog een besloten tuin. Aan de achterzijde heeft het perceel een uitgang maar deze is formeel niet toegestaan.

Bijzonderheden

Deze bijzondere woning is in de loop der jaren volledig verbouwd, uitgebreid en voorzien van een bijzonder sfeervol niveau van afwerking en voorzieningen in landelijke stijl. Fraaie details zoals de vloerafwerkingen, strak gestucte wanden, houten detailleringen, het sanitair en de prachtige tuinkamer/serre kenmerken de woning. De woning is keurig onderhouden, recent geschilderd en goed geïsoleerd (het energielabel D is toegekend voordat de  zonnepanelen zijn gemonteerd). De 15 zonnepanelen dragen bij aan een laag energieverbruik. De dubbele garage met kamer daarboven biedt uitstekende mogelijkheden voor stalling, opslag, beroep aan huis en/of uiteenlopende hobby’s. Ligging op fietsafstand van NS-station, dorpscentrum (Geldermalsen) en tal van andere voorzieningen.

Bruto inhoud woning circa 649 m³; bruto inhoud garage (begane grond) circa 96 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 223 m²; bruto vloeroppervlak garage (begane grond) circa 48 m²; woonoppervlak circa 135 m²; gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte circa 42 m²; externe bergruimte circa 29 m².

Een woning met heel veel sfeer, met veel gebruiksmogelijkheden en .......... helemaal af!

Aanvaarding in overleg.