VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Deze ruime en veelzijdige vrijstaande woning met een goede basis is gelegen op een prachtig perceel van meer dan 1.125 m2 eigen grond. De ligging biedt veel vrijheid maar is ook praktisch met de nabijheid van het dorpscentrum en de jonge woonwijk De Kalenberg. De woning biedt alle voorzieningen op de begane grond en is daarnaast ook op de verdieping verrassend ruim.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein.  Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Zowel het dorpscentrum als het NS-station van Geldermalsen liggen op fietsafstand van de woning. De woning ligt ten zuidwesten van het gezellige dorpscentrum met park en jachthaven.

Indeling.

Begane grond. Overdekte toegang tot de woning. De hal is een vriendelijke ontvangst- en centrale ruimte binnen de woning. Hier bevinden zich de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en circa 25 m2 groot met rondom zicht op de tuin. De woonkamer heeft een schouw met schoorsteenkanaal, meerdere inbouwkasten en een balken plafond. De keuken is ingericht met een eenvoudig keukenblok in houtdecor met kunststof aanrechtblad, bergruimte en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine. Ook in de keuken is een inbouwkast. De keuken heeft net als de hal en de woonkamer een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling maar daarnaast ook een deels betegelde wandafwerking. De eerste slaapkamer op de begane grond is aansluitend aan de badkamer en heeft twee inbouwkasten en een laminaat vloerafwerking. Deze badkamer is voorzien van een ruime douchegelegenheid met thermostaatkraan, toilet en wastafel. De badkamer is volledig betegeld in een crème kleurstelling en bereikbaar vanuit de centrale hal of vanuit naastgelegen slaapkamer. De tweede slaapkamer heeft twee inbouwkasten, witgoedaansluitingen en laminaat vloerafwerking. De achterhal biedt toegang tot terras en tuin en is daardoor een praktische verbinding tussen de woning en buiten. In deze hal zijn ook witgoedaansluitingen en een vaste kast. De ruimte heeft een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Het toilet is ruim en beschikt over een fonteintje en douchegelegenheid met thermostaatkraan. Het toilet is betegeld met een antraciet grijze vloertegel en witte wandtegel. Tot slot is er een grote hobbyruimte van circa 45 m2. Deze multifunctionele ruimte is geschikt als extra (slaap/speel/werk)kamer of bijvoorbeeld als atelier of “luxe” garage/berging. Er zijn drie daklichten, er is een opstelplaats voor de boiler voor naastgelegen toilet met douchegelegenheid en er is toegang tot terras en tuin.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Overloop. Derde slaapkamer met een wastafel en bergruimte in vaste kasten en achter knieschotten. Vierde, zeer grote, slaapkamer die relatief eenvoudig opdeelbaar is in meerdere (slaap)vertrekken. Deze grote kamer heeft een eenvoudige pantrykeuken zonder inbouwapparatuur en veel bergruimte achter knieschotten. Ook is er een inbouwkast met opstelplaats cv-ketel (Vaillant, bouwjaar 2006).

Buitensituatie

Het perceel wordt van de straat gescheiden door een haag en is ingericht als siertuin rondom de woning met duurzaam straatwerk ten behoeve van terrassen en paden, een speelgazon, fraaie bomen en gevarieerde beplanting in borders. De tuin is op het zuid/westen georiënteerd en biedt volop privacy. Op eigen perceel is ruim voldoende parkeergelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s, zowel aan de straat als nabij de woning. Het perceel biedt ruimte en mogelijkheden voor het realiseren van een bijgebouw zoals een garage, carport, tuinhuis of veranda.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1983 en vormt een degelijke basis. De woning is niet luxe afgewerkt maar keurig onderhouden (o.a. in 2019 geschilderd) en zal verrassen qua leefruimte en sfeer. Energielabel C. De ruimte en indeling bieden goede mogelijkheden voor levensloopbestendig wonen op de begane grond, inwoning of gewoon als een groot gezinshuis. Het perceel, de aanbouw van de woning en de mogelijkheden tot bijbouwen bieden daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor mensen die houden van dieren, tuinieren en/of het uitoefenen van een hobby. In de fotoreportage zijn twee foto impressies opgenomen waarbij de woning een moderne uitstraling heeft verkregen door schilder/stucwerk van gevels en kozijnen. Ligging op fietsafstand van NS-station, dorpscentrum en tal van andere voorzieningen.

Bruto inhoud circa 678 m³; bruto vloeroppervlak circa 235 m²; woonoppervlak circa 182 m².

Een woning en perceel waar echt iets heel moois van te maken is!

Aanvaarding in overleg.