€ 489.000,-- k.k.

Deze sfeervolle vrijstaande woning met dubbele garage en een heerlijke volop privacy biedende tuin heeft veel te bieden. De woning is gelegen aan de gezellige oostkant van het dorp op een perceel van maar liefst 565 m² eigen grond. De woning is keurig onderhouden en comfortabel qua afwerking en voorzieningen met onder andere een handgemaakte keuken, luxe badkamer en overdekt terras.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Kelder. Provisiekelder die dienst doet als een uitstekende voorraadruimte met een stahoogte van circa 1,8 meter en een plavuizen vloer. De kelder is bereikbaar vanuit de keuken.

Begane grond. Entree/hal, een ruime ontvangst binnen de woning. Hier bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal heeft een betegelde vloerafwerking (Portugees leisteen) in een moderne antraciet kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, circa 25 m² groot en staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer heeft een sfeervolle schouw met gashaard en een balken plafond. De keuken is voorzien van een handgemaakte keukenopstelling (Tinello) van massief eikenhout met fraai lijstwerk, een Belgisch hardstenen aanrecht en porseleinen gootsteen met nostalgische kraan. De keuken beschikt over complete apparatuur met als absolute blikvangers het AGA-gasfornuis met twee ovens en de markante koelkast, maar ook de afzuigkap en vaatwasautomaat ontbreken niet. Vanuit de keuken is er zicht op de tuin en direct toegang tot het overdekte terras. Zowel de keuken als de woonkamer hebben een betegelde vloerafwerking (Portugees leisteen) in een moderne antraciet kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. Het toilet is ruimer als gedacht en fungeert tevens als wasruimte. Hier bevinden zich een wastafelmeubel, designradiator en witgoedaansluitingen. Er zijn zelfs mogelijkheden voor bijvoorbeeld een douche. Deze ruimte heeft een betegelde vloer (antraciet) en betegelde wand (donker rood) afwerking.

Eerste verdieping. Overloop met kast, tweede kast met opstelplaats cv-ketel ( Nefit met bouwjaar 2012) en toegang tot de vliering via een vlizotrap. De grote slaapkamer beschikt over meerdere vaste kasten en een klassiek wastafel meubel. Er is een tweede slaapkamer en een derde slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan en douchearmatuur, een wastafel en een toilet. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling met een antracieten vloertegel en witte wandtegel. De dakkapel zorgt voor extra ruimte en lichtinval en het schuurwerk plafond maakt de nette afwerking compleet.

Tweede verdieping. Vliering die toegankelijk is via een vlizotrap. De vliering is een flinke bergruimte.

Buitensituatie

Naast de woning kunnen op eigen perceel twee personenauto’s parkeren. Aansluitend aan de woning (keuken) is er een royaal overdekt terras, een knusse plek met heerlijk zicht op de tuin. Achter de woning staat een flinke dubbele garage (circa 6 x6 meter) met twee grote dubbele toegangsdeuren, een loopdeur, een smeerput en een klein aanrecht met gootsteen. De garage biedt plaats voor stalling en opslag maar is ook een uitstekende hobbyruimte. De achtertuin is op het zuiden georiënteerd, biedt ruim voldoende privacy en is ingedeeld met duurzaam en onderhoudsvriendelijk straatwerk ten behoeve van een ruim terras, toegang tot de dubbele garage en een siertuin. De siertuin is aangelegd met een groot speelgazon, gevarieerde beplanting in borders, diverse bomen (noten, pruimen, stoofperen en een mispel) en een tweede terras. In de achtertuin staat ook een houten tuinhuisje dat dienst doet als berging of bijvoorbeeld als speelhuisje. De achtertuin is af te sluiten middels een grote dubbele poort. Goede woonomgeving met (centrum)voorzieningen op fietsafstand.

Bijzonderheden

De woning is misschien wel 100 jaar oud maar keurig onderhouden en in de loop der jaren meerdere malen verbouwd. Het perceel en de bijgebouwen bieden goede mogelijkheden  voor uiteenlopende hobby’s en/of het houden van dieren.

Bruto inhoud woning circa 390 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 152 m²; gebruiksoppervlak wonen (woonoppervlak) circa 110 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 5 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 24 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 40 m².

Achter deze ingetogen gevel en degelijke poort gaat heel veel schuil, kom kijken en laat u verassen!

Aanvaarding in overleg.