€ 298.000,-- k.k.

Deze ruime half vrijstaande woning is op een rustige en kindvriendelijke locatie gelegen op een perceel van 254 m² eigen grond. De woning heeft naast de gebruikelijke indeling een aangebouwde extra kamer op de begane grond die voor verschillende doeleinden geschikt is.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen, een heerlijk park en een fraaie jachthaven. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is aan de zuidkant van het dorp gelegen met veel voorzieningen, waaronder het dorpscentrum en NS-station, op fietsafstand.  

Indeling

Begane grond. Hal met meterkast en een laminaat vloerafwerking. Woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning en ruim 20 m² groot. De woonkamer heeft een grote bergkast onder de trapopgang en staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de 'extra' kamer. De woonkamer is afgewerkt met een decoratief balkenplafond en steenstrips op een wand. De keuken heeft een neutrale in L-vorm opgestelde inrichting in een lichte kleurstelling met een kunststof aanrechtblad. De inrichting is voorzien van veel kastruimte en (inbouw)apparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine en close-in-boiler. De keuken is net als de woonkamer afgewerkt met een decoratief balkenplafond en heeft een houten parket vloerafwerking. Naast de woonkamer is er op de begane grond nog een extra kamer van circa 20 m². Deze kamer is thans in gebruik als hobbykamer maar bijvoorbeeld ook geschikt als slaapkamer, speelkamer, tv-kamer, werkkamer of misschien zelfs voor een kantoor/praktijk aan huis. De kamer is toegankelijk vanuit de woonkamer of vanuit de achtertuin en afgewerkt met een ruimtelijk hoog plafond, gevelramen en een dakvenster. Aan de achterzijde van de woning is een tweede (achter)hal die toegang biedt tot terras en tuin. Hier bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping en er sprake van een betegelde vloerafwerking. Het toilet heeft een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling.

Eerste Verdieping. Overloop met bergkast en een afsluitbare trapopgang naar tweede verdieping. De eerste slaapkamer heeft een grote vaste kast met schuifdeuren. De tweede en derde slaapkamer zijn eveneens ruim. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een terracotta/crème kleurstelling met siertegel. De badkamer is ingericht met een ligbad, toilet en een royaal wastafelmeubel.

Tweede Verdieping. Overloop/voorzolder met opstelplaats cv-ketel (Remeha 2009, recent gereviseerd), witgoedaansluitingen, een flinke berging en dakvenster. Vierde slaapkamer met berging achter knieschotten, een dakvenster en gevelraam.

Buitensituatie

Autoluwe straat uitkomend op een parkeerterreintje en openbaar groen langs een waterpartij. Verrassend rustige woonomgeving met veel ruimte voor de kinderen waaronder een attractieve speeltuin/speelweide, wandelmogelijkheden en een vissteiger. De voortuin is aangelegd met een siertuin en een oprit ten behoeve van parkeren (tot 2 personenauto’s). De achtertuin biedt voldoende privacy en is aangelegd met meerdere terrassen (zon en schaduw), een speelgazon en gevarieerde beplanting. Achterom via een poortdeur. Er staat een vrijstaande houten berging in de tuin en een sfeervolle veranda.

Bijzonderheden

Een grote woning, keurig onderhouden, met veel leefruimte en een praktische indeling. De extra kamer op de begane grond biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden.

Bruto vloeroppervlak woning circa 172 m²
Bruto vloeroppervlak berging en overkapping circa 21 m²
Bruto inhoud woning circa 486 m³
Bruto inhoud berging en overkapping circa 50 m³
Woonoppervlak circa 130 m²
Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 17 m²

Aanvaarding in overleg.