V E R K O C H T

Op een sfeervolle locatie in de dorpskern, achter de speeltuin, gelegen karakteristiek vrijstaand woonhuis met volop privacy biedende tuin, tuinhuisje en multifunctioneel bijgebouw (atelier, gastenverblijf, kantoor- c.q. praktijk aan huis of gewoon als hobbyruimte of garage/berging). Het geheel staat op een perceel van maar liefst 658 m² eigen grond.

Deil maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Deil is een fraai Linge-dorp met in direkte omgeving verschillende recreatiemogelijkheden en natuurgebieden waaronder het landgoed “Mariënwaerdt”. Deil kan ook een startpunt zijn van prachtige wandel- en fietsroutes. Het vriendelijke dorp kent een actief verenigingsleven en beschikt over enkele winkels waaronder een supermarkt. De basisschool met daarnaast het kinderdagverblijf ligt centraal in de dorpskern. Op enkele kilometers afstand is Geldermalsen gelegen met een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Deil is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen ligt op 10 minuten fietsen van de woning. Utrecht is per trein (4 keer per uur) en met de auto in 25 minuten te bereiken. De reis naar ’s-Hertogenbosch vergt nog geen 20 minuten met de auto of met de trein (2 keer per uur).

Indeling woonhuis

Begane grond. De tuingerichte woonkamer is circa 40 m² groot, biedt toegang tot terras en tuin en heeft een markante schouw met houtkachel. De karakteristieke constructieve balken zijn in het zicht gebleven. De ruimte heeft deels een plavuizen vloerafwerking in een klassieke kleurstelling en deels een met linoleum betegelde vloerafwerking in een geblokt zwart/witte kleurstelling. De keuken bestaat uit een open u-vormige opstelling in grijze kleurstelling met veel bergruimte en voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, magnetron en afzuigkap. De vaatwasmachine en koelkast zijn defect. De keuken vormt een geheel met de woonkamer en heeft ook een met linoleum betegelde vloerafwerking in een geblokt zwart/witte kleurstelling. Een open verkeersruimte biedt plaats voor de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast. Deze ruimte is voorzien van een plavuizen vloerafwerking in een klassieke kleurstelling. Aan de straatzijde ligt een werkkamer met vaste kasten. Verder zijn er op de begane grond een portaal met vaste kast en een toilet met wandcloset en fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De badkamer op de begane grond is voorzien van een ligbad met douchewand, wastafel en handdoekenradiator. Hier bevinden zich ook de wasmachineaansluiting en de opstelplaats cv-installatie (Nefit smartline 2017). De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld (wand) in een lichte kleurstelling. De badkamer heeft een plavuizen vloerafwerking in een klassieke kleurstelling. Een buitenberging is inpandig maar bereikbaar vanuit de tuin.

Verdieping. Overloop met vide. Slaapkamer. Tweede slaapkamer voorzien van een dakkapel met screen. Deze tweede slaapkamer is opdeelbaar in twee (slaap)kamers. De badkamer op de verdieping heeft een douchecabine (stoomfunctie defect), wastafel, wandcloset en handdoekenradiator. Deze badkamer is eveneens neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De badkamer beschikt over een dakkapel met screen.

Indeling bijgebouw

Begane grond. Multifunctionele tuingerichte ruimte die bijna 100 m² groot is. De ruimte is toegankelijk via loopdeuren en een grote schuifpui en is globaal ingedeeld met enkele vertrekken welke nader zijn in te delen afhankelijk van (beoogd) gebruik. Het bijgebouw is voorzien van gedeeltelijke aansluitingen voor sanitair en een keukeninrichting. Er is een trapopgang naar de verdieping.

Verdieping. Zolder.

Buitensituatie

Achter de woning en het bijgebouw is een grote siertuin aangelegd met een speelgazon, terrassen (waarvan één deels overdekt) en gevarieerde beplanting. De tuin is op het zuiden georiënteerd, beschut gelegen en biedt ruim voldoende privacy. In de achtertuin staat een houten tuinhuisje en een praktisch afdakje. De oprit tussen het woonhuis en het bijgebouw biedt plaats voor het parkeren van meerdere personenauto’s.

Bijzonderheden

Het woonhuis is omstreeks 1890 gebouwd en nadien in fasen gemoderniseerd en verbouwd. Thans beschikt de woning over volledige voorzieningen met behoud van de karakteristieke uitstraling en authentieke details. Het bijgebouw bestaat uit twee schuren die zijn verbouwd tot een multifunctioneel gebouw. Het bijgebouw is globaal ingedeeld en nog niet gereed qua afwerking en voorzieningen, afhankelijk van het beoogde gebruik kan dit verder worden afgemaakt. Het bijgebouw biedt veel gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld als atelier, gastenverblijf, kangeroe/mantelzorgwoning, kantoor- c.q. praktijk aan huis of gewoon als hobbyruimte of garage/berging. Het geheel is gelegen in een schitterende woonomgeving, een sfeervol Betuws Linge-dorp met gevarieerde dorpsbebouwing en temidden van een agrarisch rivierlandschap. De veelzijdige en uitdagende speeltuin “Jeugdland” ligt om de hoek.

Bruto inhoud woonhuis circa 416 m³; bruto inhoud bijgebouw circa 436 m³; bruto vloeroppervlak woonhuis circa 163 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouw circa 143 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 119 m² ; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 1 m² ; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 127 m²

Verrassend veel mogelijkheden voor een interessante prijs!