€ 835.000,-- k.k.

In de dorpskern gelegen representatief bedrijfspand in combinatie met een comfortabel woonhuis inclusief een zeer fraai aangelegde parktuin. Gelegen nabij de afslag Geldermalsen van de A15 en op een steenworp afstand van de nieuwbouwwijk De Plantage en bedrijvenpark Hondsgemet. Het totale perceel is maar liefst 2665 m² groot. Est maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft ligt deze nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen.

Indeling Bedrijfspand

Kelder: berging met meterkast en opstelplaats twee cv-ketels (Nefit-ecomline bouwjaar 1997 en 2002, begane grond en bovenverdieping gescheiden).

Begane grond: winkelruimte/showroom (circa 125 m²) met een betegelde vloerafwerking, systeemplafond op 2,9 meter hoogte en glazen voorpui met dubbele toegangsdeur; kantoor met een betegelde vloerafwerking en systeemplafond op 2,9 meter hoogte; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde toiletgroep met voorportaal voorzien van een wastafel en gescheiden dames- en herentoilet; tussenhal met doorgang naar het woonhuis en hardhouten trapopgang; kantoor met een houten vloerafwerking, systeemplafond op 2,9 meter hoogte, pantry, vaste airconditioninginstallatie en een glazen pui met dubbele toegangsdeur tot tuin/terras en meerdere riante zonneschermen; garage/magazijn, geschikt voor 2 auto’s.

Eerste verdieping: overloop; winkelruimte/showroom/kantoor met meerdere dakvensters; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde toiletgroep met een voorportaal voorzien van een wastafel en gescheiden dames- en herentoilet; werkkast; kantoor- c.q. verblijfsruimte met meerdere dakvensters en een afgesloten doorgang naar het woonhuis; kantoor- c.q. verblijfsruimte met dakvenster.

Indeling woonhuis

Kelder: provisiekelder; twee bergruimtes.

Begane grond: hal met trapopgang; toilet; zit/slaapkamer met aansluitend een badkamer; riante woonkamer (circa 50 m²) met toegang tot tuin/terras en open verbinding met de keuken; keuken met fraai vormgegeven inrichting voorzien van complete inbouwapparatuur; bijkeuken met doorgang naar het bedrijfspand.

Eerste verdieping: overloop met doorgang naar het bedrijfspand; tweede slaapkamer; derde slaapkamer; vierde slaapkamer; badkamer.

Tweede verdieping: overloop; (slaap)kamer; bergzolder.

Het in 1969 gebouwde woonhuis is in 2000/2002 uitgebreid en gerenoveerd. Het bedrijfspand is in 2002 grotendeels nieuw gebouwd. Voor het bedrijfspand is parkeergelegenheid voor vijf personenauto’s en met passende beplanting, van onder andere platanen, is een bijzonder representatieve uitstraling gecreëerd. Voor- en naast de woning is een functionele siertuin aangelegd met duurzame beplanting. Naast het bedrijfspand is een oprit aangelegd die toegang verschaft tot het perceelsgedeelte achter de bebouwing maar ook dienst doet voor aan- en afvoer van goederen. Deze oprit biedt ruimte voor vrachtverkeer. Achter de bebouwing is een schitterende parkachtige tuin aangelegd met een groot terras aansluitend aan het bedrijfspand.

Het complex is gesitueerd in een fraaie woonomgeving in een klein sfeervol dorp. De recent gerealiseerde rondweg heeft de kern van het dorp (de Dorpsstraat) autoluw gemaakt. Het NS-station van Geldermalsen is binnen 10 minuten bereikbaar en de op- en afritten van de A15 zijn op 1 kilometer afstand gelegen.

Bruto inhoud woonhuis circa 645 m³. Bruto vloeroppervlak woonhuis circa 245 m² (vier niveaus).
Bruto inhoud bedrijfspand circa 1885 m³. Bruto vloeroppervlak bedrijfspand circa 545 m² (drie niveaus).

Er zijn diverse gebruiksmogelijkheden voor het multifunctionele rolstoeltoegankelijke bedrijfspand. Onder andere: kantoor, showroom, atelier, wellness center, exclusief verkooppunt, architectenbureau, detailhandel, …….etc. Unieke mogelijkheden voor een combinatie van wonen en werken. Het bestemmingsplan staat onder voorwaarden zelfs de bouw van enkele woonhuizen op het perceel toe.

Uitgebreide informatie inclusief plattegronden is beschikbaar.