€ 835.000,-- k.k.

In de dorpskern gelegen comfortabel woonhuis in combinatie met een representatief bedrijfspand dat ook voor andere doeleinden geschikt is te maken. Het totale perceel is maar liefst 2665 m² groot.

Indeling woonhuis

Kelder: provisiekelder; bergruimte; tweede bergruimte.

Begane grond: hal met trapopgang en houten parket vloerafwerking; neutraal uitgevoerd toilet in een lichte kleurstelling; zit/slaapkamer met elektrisch bedienbaar rolluik en aansluitend een neutraal uitgevoerde badkamer in een lichte kleurstelling en voorzien van douchecabine, toilet, wastafel en designradiator; riante woonkamer (circa 50 m²) met een betegelde vloerafwerking (deels voorzien van vloerverwarming), schuurwerk plafond, schoorsteenkanaal met thans een kachel (overname in overleg), toegang tot tuin/terras via dubbel openslaande deuren, een afgesloten toegang tot de kelder en open verbinding met de keuken; keuken met een betegelde vloerafwerking en een fraai vormgegeven inrichting in een hoofdzakelijk antraciet/zwarte kleurstelling met natuurstenen aanrechtblad, veel en gevarieerde bergruimte (lades, kasten en wandplanken) en voorzien van complete inbouwapparatuur: quooker, stoomoven, traditionele oven, vaatwasmachine, koelkast, kookplaat met friteuse en wokbrander; bijkeuken met een betegelde vloerafwerking, wasmachine- en drogeraansluiting, opstelplaats cv-ketel (Remeha bouwjaar 2018), praktisch keukenblok, meterkast en toegang tot tuin/terras en doorgang naar het bedrijfspand.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de tweede verdieping door middel van een steektrap en een doorgang naar het bedrijfspand; tweede slaapkamer met twee vaste kasten; derde slaapkamer met twee vaste kasten; vierde slaapkamer met twee vaste kasten; neutraal in een zwart/grijze kleurstelling uitgevoerde badkamer met ligbad voorzien van douchewand, wastafel(meubel), toilet en designradiator.

Tweede verdieping: overloop (afsluitbaar met een luik); (slaap)kamer met dakvenster; bergzolder.

Indeling Bedrijfspand

Kelder: berging met meterkast en opstelplaats twee cv-ketels (Nefit-ecomline bouwjaar 1997 en 2002, begane grond en bovenverdieping gescheiden).

Begane grond: winkelruimte/showroom (circa 125 m²) met een betegelde vloerafwerking, systeemplafond op 2,9 meter hoogte en glazen voorpui met dubbele toegangsdeur; kantoor met een betegelde vloerafwerking en systeemplafond op 2,9 meter hoogte; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde toiletgroep met voorportaal voorzien van een wastafel en gescheiden dames- en herentoilet; tussenhal met doorgang naar het woonhuis en hardhouten trapopgang; kantoor met een houten vloerafwerking, systeemplafond op 2,9 meter hoogte, pantry, vaste airconditioninginstallatie en een glazen pui met dubbele toegangsdeur tot tuin/terras en meerdere riante zonneschermen; garage/magazijn, geschikt voor 2 auto’s en voorzien van een elektrisch en op afstand bedienbare toegangsdeur.

Eerste verdieping: overloop; winkelruimte/showroom/kantoor met meerdere dakvensters; neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerde toiletgroep met een voorportaal voorzien van een wastafel en gescheiden dames- en herentoilet; werkkast; kantoor- c.q. verblijfsruimte met meerdere dakvensters, laminaat vloerafwerking en een afgesloten doorgang naar het woonhuis; kantoor- c.q. verblijfsruimte met dakvenster en laminaat vloerafwerking.

Het in 1969 gebouwde woonhuis is in 2000/2002 uitgebreid en gerenoveerd. Het bedrijfspand is in 2002 grotendeels nieuw gebouwd. Het woonhuis beschikt over uitstekende voorzieningen (complete luxe keuken, twee badkamers en diverse extra’s), veel leefruimte en een hoog wooncomfort.

Voor het bedrijfspand is parkeergelegenheid voor vijf personenauto’s en met passende beplanting, van onder andere platanen, is een bijzonder representatieve uitstraling gecreëerd. Voor- en naast de woning is een functionele siertuin aangelegd met duurzame beplanting. Achter de bebouwing is een parkachtige tuin aangelegd met een groot terras direct aansluitend aan de woning en een afzonderlijk terras aansluitend aan het bedrijfspand.

Het complex is gesitueerd in een fraaie woonomgeving in het kleine sfeervolle dorpje Est. Est maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft ligt deze nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het op geringe afstand gelegen Geldermalsen biedt een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Est is gunstig gesitueerd ten opzichte van de rijkswegen A15 en A2 welke elkaar bij knooppunt Deil kruisen. Het NS-station van Geldermalsen is binnen 10 autominuten van het woonhuis gelegen. De recent gerealiseerde rondweg heeft de kern van het dorp (de Dorpsstraat) autoluw gemaakt.

Bruto inhoud woonhuis circa 645 m³; bruto vloeroppervlak woonhuis circa 245 m² (vier niveaus).
Bruto inhoud bedrijfspand circa 1885 m³; bruto vloeroppervlak bedrijfspand circa 545 m² (drie niveaus).
Woonoppervlak circa 665 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 100 m².

Een object dat absoluut bezichtigd moet worden om een indruk te verkrijgen van de grootte en mogelijkheden van het perceel, het woonhuis en het bedrijfspand. Unieke mogelijkheden voor een combinatie van wonen en werken. Het bestemmingsplan staat onder voorwaarden zelfs de bouw van enkele woonhuizen op het perceel toe.

Aanvaarding in overleg. Uitgebreide informatie inclusief plattegronden is beschikbaar.