€ 310.000,-- k.k.

Deze half vrijstaande stadswoning met grote carport, berging en tuin is in een uitstekende en sfeervolle woonomgeving aan de zuidrand van het centrum gelegen op een perceel van maar liefst 253 m² eigen grond.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze woning is net ten zuiden van het dorpscentrum gelegen met veel voorzieningen op korte (loop)afstand.

Indeling

Begane grond. Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en garderobenis. De hal heeft een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Het toilet is voorzien van een fonteintje, neutraal uitgevoerd en fris betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer is tuingericht en biedt toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. In de woonkamer is een grote vaste kast onder de trapopgang. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar uitval(zonne)scherm gemonteerd. De open keuken ligt aan de voorzijde van de woning en hier is een hoekopgestelde inrichting geplaatst welke is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad en gevarieerde kastruimte waaronder een carrouselkast, lades en leuke vakjes/bakjes. De keukeninrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron (werkt niet optimaal), koelkast, vrieskast (3 lades) en een vaatwasmachine. Zowel de keuken als de woonkamer hebben een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming.

Eerste verdieping. Overloop met een grote bergkast met betegelde vloerafwerking en witgoedaansluiting en een tweede grote bergkast met opstelplaats cv-ketel (Remeha, bouwjaar 2013) en mv-box. De drie slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Op één van de slaapkamers staat een grote linnenkast die mag achterblijven. De badkamer is ingericht met een wastafel, wandcloset en ruime inloopdouche met thermostaatkraan. De badkamer is neutraal uitgevoerd en fris betegeld in een lichte kleurstelling.

Bijgebouwen

De beide bergingen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van een elektra aansluiting. De bergingen zijn een prima opslag en/of stallingsruimte. De berging direct naast de woning functioneert tevens als afsluitbare achterom. Ook is er een ruim 35 m2 grote carport die voldoende hoog is voor een caravan of camper.

Buitensituatie

De volop privacy biedende achtertuin is heerlijk op het zuiden georiënteerd, voorzien van duurzaam straatwerk en aangelegd met een ruim terras en sfeervolle beplanting in borders. Er is een achterom via een poort die is opgenomen in een berging. De voortuin vormt een mooie buffer naar het trottoir en de openbare weg. Rustige kindvriendelijke ligging nabij speeltuin. Kleinschalig nieuwbouwplan “Prinsenhof” in een fraaie wijk aan de zuidrand van het centrum.

Bijzonderheden

Stijlvolle ingetogen moderne architectuur met een fraai materiaalgebruik. Relatief nieuw (bouwjaar 1999) en goed geïsoleerd (voorlopig energielabel B). Nieuwbouw in bestaande woonwijk. Dorpscentrum, scholen, zwembad en uitvalswegen in directe omgeving. Ruime parkeergelegenheid op eigen perceel voor meerdere personenauto’s, een camper of caravan naast de woning. Een heerlijke locatie in het dorp om te wonen, op loopafstand van de centrumvoorzieningen en uitstekend bereikbaar.

Bruto inhoud woning circa 380 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 120 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 94 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 12 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 39 m².

Een prima woning op een prachtige locatie!

Aanvaarding: in overleg.