€ 825.000,-- k.k.

Comfortabel wonen met alle voorzieningen op de begane grond, met een fantastisch uitzicht op het park en de jachthaven, met alle ruimte voor uiteenlopende hobby’s en het houden van dieren en dan ook nog eens op loopafstand van vele voorzieningen. Hier kan het allemaal en dat is best uniek. Deze royale en vrijstaande semibungalow met een luxe uitstraling en diverse bijgebouwen waaronder een fraaie paardenstal is gelegen op een perceel van circa 8.127 m² eigen grond op zicht- en loopafstand van het dorpscentrum van Geldermalsen.

Het fraaie Buurmalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Buurmalsen ligt centraal in het rivierenlandschap nabij de rivieren de Linge en de Korne. Buurmalsen heeft een actief verenigingsleven en is op korte afstand van het centrum van Geldermalsen gelegen. Geldermalsen beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Buurmalsen is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid- verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd terwijl het dorpscentrum van Geldermalsen, het marktplein en tal van andere voorzieningen op loopafstand zijn gelegen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de dijken die de Betuwe doorslingeren. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling woning

Kelder. Provisiekelder, een prima bewaarplaats (onder de keuken) voor proviand.

Begane grond. De hal is een representatieve entree tot de woning. Hier bevinden zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast. De hal heeft een fraaie met leisteen betegelde vloerafwerking. De ruim 40 m² grote woonkamer biedt een schitterend vrij uitzicht over het park en de jachthaven van Geldermalsen. De woonkamer heeft een schouw met openhaard, twee vaste kasten en toegang tot de tuin via een schuifpui. De woonkamer is voorzien van een houten parket vloerafwerking. De keuken is ingericht met een hoekopstelling in een lichte kleurstelling met een kunststof aanrechtblad en gevarieerde kastruimte. De keukeninrichting is voorzien van complete apparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasmachine en een koelkast. Ook is er nog een vaste kast. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking. Een tweede hal functioneert als achterom en toegang tot de provisiekelder. Ook deze ruimte heeft een betegelde vloerafwerking. In de praktische bijkeuken/wasruimte is een uitstortgootsteen en de opstelplaats voor de cv-ketel en boiler. Hier zijn tevens de witgoedaansluitingen en de ruimte heeft een betegelde vloerafwerking. Een gang vormt de centrale verbinding tussen verschillende vertrekken. Het toilet heeft een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling met een terrazzo vloerafwerking. De grote slaapkamer (master bedroom) heeft een vaste kast en staat in open verbinding met de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie, dubbel wastafelmeubel, wandcloset, bidet en designradiator. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld met lichte marmeren tegels. De tweede slaapkamer is ingericht met vaste kasten, een douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel. Aan de achterzijde van de bungalow ligt een tuinkamer/zitkamer met fraai uitzicht over de tuin en achterliggende percelen. Vanuit deze ruimte is er toegang tot terras en tuin via een schuifpui en via een loopdeur naar de carport. Ook is er toegang tot een zolder via een vlizotrap. Dit vertrek heeft een laminaat vloerafwerking. De carport/berging is voorzien van een grote elektrisch bedienbare roldeur en een loopdeur, ook is de ruimte van binnenuit toegankelijk.

Verdieping. Overloop met dakkapel. Derde slaapkamer met een speels hoog plafond, veel bergruimte of ruimte om de slaapkamer te vergroten of op te delen in twee (slaap)kamers. Vanuit deze slaapkamer is er een schitterend vrij uitzicht over het park en de jachthaven van Geldermalsen. De badkamer op de verdieping is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, toilet en wastafel. Ook is er een dakvenster. Deze badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte grijs/bruine kleurstelling. De vierde slaapkamer heeft eveneens een speels hoog plafond. Deze ruimte heeft twee dakvensters, bergruimte achter knieschotten en is gegeven de grootte wellicht ook opdeelbaar in twee (slaap)kamers. Vanuit deze kamer is er een fraai uitzicht over de tuin en achterliggende percelen.

Zolder. Prima bergruimte die bereikbaar is via een vlizotrap vanuit de tuinkamer.

Bijgebouwen

In de siertuin, direkt achter de bungalow staat een berging/veranda. Deze opslag en stallingsruimte biedt tevens een heerlijk overdekt terras. Een tweede tuinberging staat verderop in de tuin en is eveneens uitgevoerd in douglas hout. Voorts is er nog een houtberging, een bewaarplaats voor (openhaard) hout. Aan het einde van het bestrate pad staat een degelijk uitgevoerde stal met elektra en wateraansluiting. Hierin bevinden zich twee (paarden)boxen, een berging en een zolderberging.

Buitensituatie

Het perceel is van de openbare weg gescheiden door een sierhekwerk met afsluitbare poorten en daarachter fraaie leilinden met hagen. Er is voldoende parkeerruimte op eigen perceel nabij de woning of verder op het perceel. Direkt achter de woning is een siertuin aangelegd met verschillende terrassen, gevarieerde duurzame beplanting in borders, een speelgazon en een kunstgras veldje. Vanaf de dijk loopt er langs de woning tot aan de (paarden)stal een uitstekend berijdbaar pad. Achter de siertuin is het perceel ingericht met een boomgaardje met oude fruitbomen, een moestuin, dierenweides en een oude rijbak. De terrassen en de tuin bieden volledige privacy met een fraai uitzicht over belendende percelen en het omliggende agrarische landschap. Het royale perceel biedt goede mogelijkheden voor het houden van (hobby)dieren en/of tuinieren.

Bijzonderheden

Deze semibungalow is in 1956 verbouwd, nadien aangepast in de jaren ’70 en goed onderhouden. De woning verdient wellicht een aanpassing naar de wensen van deze tijd maar is dat zeker gegeven de locatie, het perceel en de mogelijkheden ook waard. De woning beschikt over veel leefruimte, complete voorzieningen op de begane grond en veel gebruiksmogelijkheden. Aan de woning zijn rondom diverse screens/rolluiken en sfeervolle markiezen gemonteerd. Naast tuinieren en het houden van dieren bieden de bijgebouwen ook uitstekende mogelijkheden voor andere hobby’s. Het geheel is buiten de bebouwde kom gelegen doch op loopafstand van de dorpskern van Geldermalsen.

Bruto inhoud woning circa 1.075 m³. Bruto inhoud berging/veranda circa 34 m³.m Bruto inhoud berging circa 13 m³. Bruto inhoud stal circa 113 m³.

Bruto vloeroppervlak woning circa 415 m². Bruto vloeroppervlak berging/veranda circa 11 m². Bruto vloeroppervlak berging circa 5 m². Bruto vloeroppervlak stal circa 50 m²

Gebruiksoppervlak wonen circa 256 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 45 m². Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 45 m².

Locatie, locatie, locatie ……….. een bezichtiging is noodzakelijk om dit goed te ervaren!