V E R K O C H T

Deze ruime bungalow met alle voorzieningen op de begane grond is typisch zo’n huis waar veel mensen in Geldermalsen op hebben gewacht. De woning verdient een flinke modernisering en onderhoudsbeurt maar is “levensloopbestendig” en heeft als bonus een grote tuin op het zuiden en een flinke garage. De bungalow is bovendien uitstekend gelegen op een perceel van 781 m² eigen grond op loopafstand van het dorpscentrum.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Deze bungalow is net ten zuiden van het dorpscentrum gelegen met veel voorzieningen op korte afstand.

Indeling woning

Begane grond. De hal is een representatieve toegang tot de woning, deze is semi permanent af te scheiden middels een schuifdeur en heeft een garderobe nis. De hal is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een zwarte kleurstelling. Het toilet heeft een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De gang is een open verbinding tussen de verschillende vertrekken en heeft een betegelde vloerafwerking in een zwarte kleurstelling. De circa 35 m2 grote woonkamer biedt een fraai zicht op de tuin. De woonkamer heeft een aparte eethoek naast de keuken en een verlaagd zitgedeelte. Verder is hier een schouw met inbouw(hout)haard en veel schoon metselwerk en een schrotenplafond. De woonkamer heeft een houten parket vloerafwerking. De keuken biedt zicht op de straat en is ingericht met een dubbele opstelling in een lichte kleurstelling met (natuur)steen aanrechtblad en veel gevarieerde bergruimte waaronder een vitrine. De keukeninrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, combi magnetron/oven en koelkast. Slaapkamer/Studeerkamer met wastafel en een inbouwkast met hierin opgenomen de meterkast voorzien van een vernieuwde groepenkast. Bijkeuken met uitstortgootsteen, witgoedaansluitingen, douchegelegenheid en een achterom (toegang vanaf de oprit). Tweede slaapkamer met een betegelde vloerafwerking in een zwarte kleurstelling. Cv-ruimte met opstelplaats cv-ketel (Brink hete lucht) en opstelplaats warmwater geiser (Vaillant). Derde slaapkamer (master bedroom) met fraai zicht op de tuin, toegang tot terras en tuin via een loopdeur en een betegelde vloerafwerking in een zwarte kleurstelling. De badkamer is aansluitend aan de master bedroom en voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een toilet. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een bruin/zwarte kleurstelling. De garage/berging staat los van de bungalow en biedt voldoende ruimte voor stalling, opslag en/of hobby’s. de garage/berging is voorzien van elektra-aansluiting, een uitstortgootsteen en een gasgevelkachel. De ruimte is toegankelijk via een grote roldeur aan de voorzijde en een loopdeur vanuit de tuin. Naast de garage/berging is een circa 25 m2 groot afdak, een praktische (overdekte) opslagruimte.

Buitensituatie

Rondom de bungalow ligt een grote siertuin met gevarieerde sfeervolle beplanting in borders, een groot gazon, een vijver en verschillende terrassen. De achtertuin biedt ruim voldoende privacy en is op het zuid-westen georiënteerd. De oprit naar de garage biedt gelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s. In de achtertuin staat een (honden)kennel en een volière. Een heerlijke locatie in het dorp om te wonen, op loopafstand van de centrumvoorzieningen en uitstekend bereikbaar.

Bijzonderheden

De bungalow is waarschijnlijk in 1969 gebouwd, keurig onderhouden maar gedateerd qua afwerking en voorzieningen. De bungalow is rondom voorzien van (elektrisch) bedienbare rolluiken, zonneschermen en heeft een groot uitval(zonne)scherm ter plaatse van het grote terras. Voorlopig energielabel D. Een gewild woningtype waarvan er niet vaak één te koop komt.

Bruto inhoud woning circa 415 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 134 m²; bruto inhoud garage circa 88 m³; bruto vloeroppervlak garage circa 32 m²; woonoppervlak circa 120 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 27 m².

Een bungalow die het absoluut verdient en waard is om grondig gemoderniseerd te worden!

Aanvaarding in overleg.