€ 325.000,-- k.k. NIEUWE VRAAGPRIJS

Deze sfeervolle vrijstaande woning met gezellige serre, flinke schuur en tuin is op een perceel van 320 m² eigen grond gelegen in de oude dorpskern. De woning zal u verrassen qua leefruimte en sfeer.

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het centrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Deze woning ligt in de oude dorpskern van Meteren.

Indeling

Kelder. Provisiekelder, een uitstekende voorraadruimte met een stahoogte circa 1,8 meter.

Begane grond. Hal met vernieuwde meterkast met onder andere een glasvezel aansluiting en een laminaat vloerafwerking. Het toilet is voorzien van een fonteintje, neutraal uitgevoerd en deels betegeld in een lichte kleurstelling. De z-vormige woonkamer is knus en sfeervol en komt uit in de serre. De trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer die net als de hal een laminaat vloerafwerking heeft met daaronder een Jatoba houten vloer. De serre (eetkamer) is een mooie verbinding tussen de woonkamer en de tuin. De serre is onderhoudsvriendelijk uitgevoerd in kunststof en biedt toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De serre heeft een laminaat vloerafwerking, gelijk aan de woonkamer. De keuken heeft een inrichting die is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met een antraciet gekleurd kunststof aanrechtblad, veel bergruimte en zicht op de tuin. De (inbouw)apparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, oven, rvs-afzuigkap en een vaatwasmachine. De los staande koelkast neemt de eigenaar/verkoper graag mee. Vanuit de keuken is er toegang tot terras en tuin (achterom) en tevens tot de provisiekelder. Ook de keuken heeft een laminaat vloerafwerking.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking). Overloop met bergruimte in vaste kasten en een dakvenster. Op de overloop bevindt zich een afsluitbare opstelplaats cv-ketel (huurketel, Intergas 2018). De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft bergruimte in vaste kasten en is opdeelbaar in twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan en regendouche, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator. Ook is hier een wasmachine aansluiting. De badkamer is modern uitgevoerd (2019) en betegeld met een grijze vloertegel en lichte wandtegel.

Buitensituatie

Achter de woning staat een flinke stenen schuur met een zolder. De schuur biedt ruimte voor stalling en opslag en is bovendien een prima hobbyruimte.  De woning gaat in de zomer schuil achter twee fraaie lindebomen die achter een sierhekwerk in de voortuin staan. Het wandelpad langs de woning leidt tot de achtertuin die is aangelegd met een groot terras, speelgazon, vijver en gevarieerde borders met duurzame beplanting. De achtertuin is op het zuidwesten georiënteerd en biedt voldoende privacy. In directe nabijheid is parkeergelegenheid voor het parkeren van personenauto’s langs de openbare weg.

Bijzonderheden

Achter de vriendelijke gevel gaat een leuke woning schuil die zal verrassen qua leefruimte en sfeer. De woning is voorzien van isolerende beglazing. De woning is in de oude dorpskern gelegen, nabij prachtige karakteristieke bebouwing en op fietsafstand van het NS-station en dorpscentrum van Geldermalsen en tal van andere voorzieningen.

Bruto inhoud woning circa 325 m³; bruto inhoud schuur circa 70 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 125 m²; bruto vloeroppervlak schuur circa 30 m²; woonoppervlak circa 85 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 10 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 15 m².

Gewoon een leuk huis!

Aanvaarding in overleg.