V E R K O C H T

Deze keurig onderhouden woning met prachtige serre en stenen berging staat in de kindvriendelijke en rustige woonwijk De Boomkamp op een perceel van 134 m2 eigen grond. De woning heeft vier slaapkamers, modern (nieuw) sanitair, een prima keuken en waardevolle extra’s waaronder houten parket vloerafwerking en zonnepanelen. Ook de ligging is leuk, aan een breed voetpad nabij het park en de basisscholen.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Begane grond (houten parket vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Hal met een vernieuwde meterkast met onder andere een glasvezelaansluiting, gerestylede trapopgang naar de eerste verdieping en een sfeervolle lambrisering. Het toilet is voorzien van een wandcloset, modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet grijze kleurstelling met mozaïek accent. De tuingerichte woonkamer is ruim 25 m² groot, heeft een royale bergkast onder de trapopgang, biedt toegang tot de serre en staat in open verbinding met de keuken. Aan de voorzijde van de woning is de keuken met een dubbele opstelling in een lichte (crème) kleur met een gemêleerd kunststof aanrechtblad en gevarieerde kastruimte waaronder een vitrine. De inbouwapparatuur bestaat uit een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vrieskast. De vaatwasmachine gaat mee, maar de aansluiting is er. De keuken heeft een elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. De royale serre is een heerlijke overgang tussen binnen en buiten. De serre/tuinkamer is uitgevoerd in aluminium met een glazen schuifwand, zon(wering)doek en ledverlichting. Bovendien heeft de serre een betegelde vloerafwerking.

Eerste verdieping (houten parket vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Drie slaapkamer die allemaal beschikken over een dakvenster en bergruimte achter knieschotten. De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan en regendouche, dubbele wastafel met meubel en een wandcloset. Bovendien heeft de badkamer comfortabele vloerverwarming en een dakvenster. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een antraciet grijze kleurstelling met mozaïek accent.

Tweede verdieping (pvc vloerafwerking). Overloop met witgoedaansluitingen, opstelplaats cv-ketel (Nefit, bouwjaar 2011), bergruimte en een kleine vliering. Vierde slaapkamer met dakvenster en bergruimte achter knieschotten.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met half verharding en gevarieerde beplanting. De voldoende privacy biedende achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met duurzaam straatwerk ten behoeve van een royaal terras. In de achtertuin staat een stenen berging voor opslag en stalling, een houten afdak (bijvoorbeeld voor de containers) en er is een ruime achterom. Er is in directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid voor personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1986, keurig onderhouden en voorzien van diverse extra’s waaronder een serre/tuinkamer (2014), nieuw sanitair (2018), gerestylede trap (2018), vernieuwde meterkast (2018) en houten parket vloerafwerking. De woning is bovendien voorzien van 10 zonnepanelen en heeft energielabel C. Attractieve royaal opgezette woonomgeving met veel openbaar groen en speelgelegenheid voor de kinderen. De basisscholen zijn in directe nabijheid gesitueerd evenals het park en er liggen diverse sportaccommodaties op fietsafstand.

Bruto vloeroppervlak woning circa 133 m²; bruto inhoud woning circa 344 m³; woonoppervlak circa 100 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 6 m².

Een uitstekende (starters)woning voor een goed prijs!

Aanvaarding in overleg.