V E R K O C H T

Deze royaal uitgebouwde hoekwoning is gelegen op een mooi perceel van 257 m² eigen grond. De woning is uitstekend bewoonbaar maar verdient een modernisering. Een degelijke en ruime hoekwoning met diverse extra’s op een prima locatie nabij het centrum, de Linge en het landgoed Mariënwaerdt in het prachtige Beesd.

Beesd maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het vriendelijke Linge-dorp beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels waaronder een supermarkt en enkele gerenommeerde speciaalzaken; u kunt uitgebreider winkelen in het nabij gelegen Geldermalsen of Leerdam. Beesd kent een actief verenigingsleven en heeft goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport, een schitterend dorpscentrum (beschermd dorpsgezicht) en een fraai aangrenzend landgoed “Mariënwaerdt” met uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West (A15) en Noord-Zuid (A2) verbindingen waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Beesd is op 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Indeling

Begane grond (betegelde vloerafwerking in een gemêleerd grijs/witte kleurstelling). De hal  is een nette toegang tot de woning en hier bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer, een doorzon kamer met een ruim (uit)zicht in de straat, heeft een screen aan het voorgevel en achtergevel raam. Er is ook een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de achtergevel. De woonkamer heeft een schroten plafond. De open keuken is voorzien van een keukeninrichting in een lichte crème kleurstelling met een kunststof aanrechtblad en veel kastruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Een kelderkast biedt extra bergruimte en hier is de meterkast geplaatst (met onder andere glasvezelaansluiting). Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken gebouwd. Deze praktische verbinding/overgang tussen binnen en buiten is tevens een doorgang naar kantoor en garage. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en er is een vaste kast. Het kantoor is gerealiseerd in een deel van de voormalige garage en biedt tevens toegang tot een zolderberging. Deze prima werkplek heeft een betegelde vloerafwerking. De ruimte biedt mogelijkheden als werkplek, speelruimte of chill(game)room. De garage / berging is een prima ruimte voor hobby’s of het stallen van fiets(en) en/of motor(en). Aan de voorzijde (buitenzijde) is de ruimte toegankelijk via een kanteldeur en van binnenuit via het kantoor. In de garage/berging zijn een aantal vaste kasten. De carport is een overdekte stalling voor de garage/berging. Tot slot is er nog een stenen berging in de achtertuin met elektra aansluiting en een afzonderlijk overdekte bergruimte met poort (achterom).

Eerste verdieping. Overloop met afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping en kast. Slaapkamer met een ruim (uit)zicht in de straat en richting de dijk. Deze kamer heeft een screen aan het gevelraam en een vaste kast. Tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning met eveneens een screen aan het gevelraam en vaste kast. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel(meubel). De derde slaapkamer is ruim en heeft een separate kleedruimte en werkhoek. In deze slaapkamer bevindt zich bovendien nog extra bergruimte achter knieschotten. De zolder op deze verdieping is bereikbaar via een vlizotrap vanaf de begane grond.

Tweede verdieping. Zolder met veel bergruimte, opstelplaats cv-ketel (Remeha bouwjaar 2013) en dakvenster.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, half verharding en enige beplanting. De voortuin wordt van het trottoir gescheiden door een stenen muurtje met dubbele poort (sierhekwerk). De eigen oprit biedt gelegenheid voor het parkeren van een personenauto, daarnaast kan er ook makkelijk nabij het perceel in de straat geparkeerd worden. Er is een praktische en afsluitbare achterom via de overdekte bergruimte. De achtertuin is eveneens onderhoudsvriendelijk aangelegd in de vorm van een groot (speel)terras met duurzaam straatwerk. De achtertuin is op het noordwesten georiënteerd.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd omstreeks 1974 en nadien uitgebouwd. De woning is uitstekend bewoonbaar maar verdient een modernisering. De woning is op de begane grond en op de eerste verdieping voorzien van isolerende beglazing. Voorlopig energielabel D. Het dorpscentrum met tal van voorzieningen, de Linge en het landgoed Mariënwaerdt zijn op korte afstand van de woning gelegen.

Bruto inhoud woning circa 512 m³; bruto inhoud totaal circa 586 m³; Bruto vloeroppervlak woning circa 207 m²; bruto vloeroppervlak totaal circa 235 m² ; woonoppervlak 112 m²; gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 28 m²; gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte 14 m²; gebruiksoppervlakte externe bergruimte 13 m².

Een uitermate vriendelijke woning met verrassende indeling.

Aanvaarding in overleg.