V E R H U U R D

In een schitterende en kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van het NS-station gelegen garage geschakeld half vrijstaand woonhuis (2/1 kap) met prieel en tuin op 224 m² eigen grond. Deze woning wordt voor minimaal 6 maanden verhuurd onder de condities van de Leegstandswet.

Indeling

Begane grond. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, trapkast en een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Neutraal uitgevoerd en betegeld toilet met fonteintje. Keuken voorzien van een rechte opstelling in een lichte kleurstelling met onder- en bovenkastjes, keramische kookplaat en afzuigkap. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking in lichte kleurstelling, rolluik aan de achterdeur en toegang tot terras en tuin. De woonkamer van circa 26 m² is voorzien van een schouw met mogelijkheid voor kachel/haard, laminaat (houten toplaag) vloerafwerking en screen aan voor- en zijraam. De grote garage/berging is verwarmd en heeft een betegelde vloerafwerking, dubbele garagedeur en loopdeur aan de tuinzijde. Boven de garage/berging is nog een grote zolder. In de achtertuin staat een sfeervol houten prieel.

Eerste verdieping met grotendeels een laminaat vloerafwerking in lichte kleurstelling. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer. Tweede slaapkamer. Derde slaapkamer. De badkamer is neutraal uitgevoerd in crème kleurstelling en beschikt over een watervast systeemplafond en rolluik aan het gevelraam. De badkamer is voorzien van een douche, tweede toilet, wastafel, badmeubel, design radiator en deels elektrische vloerverwarming. De voormalige badkamer is in gebruik als een praktische wasruimte met wasmachine-aansluiting.

Tweede verdieping. Overloop met dakvenster, opstelplaats cv-ketel (Nefit ecomline HR, bouwjaar omstreeks 2000) en laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Kamer met dakvenster en bergruimte in vaste kasten. Deze kamer biedt mogelijkheden als extra (vierde) slaapkamer.

Buitensituatie

De tuin is sfeervol aangelegd met gevarieerde duurzame beplanting en met een royaal terras en prieel aan de achterzijde. De achtertuin biedt voldoende privacy en aan de voorzijde is de woning achter een brede strook openbaar groen gelegen. De oprit voor de garage biedt plaats aan meerdere auto’s.

Bijzonderheden

De woning is in 1969 gebouwd en in 1992 is er een verdieping op de garage gerealiseerd. De grote garage/berging biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden, onder andere vanwege het feit dat deze is verwarmd en is voorzien van een tegelvloer en zolder. De ligging, op loopafstand van het NS-station, is bijzonder gunstig. Een woning met veel leefruimte en een praktische indeling.

Bruto inhoud woning circa 355 m³; bruto inhoud garage circa 90 m³; ruto vloeroppervlak woning circa 118 m² (drie niveaus); bruto vloeroppervlak garage circa 34 m² (twee niveaus). Woonoppervlak circa 104 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 30 m².

Bij aanvang van de huurperiode wordt een waarborgsom gevraagd van één maand huur. Deze woning wordt voor minimaal 6 maanden verhuurd onder de condities van de Leegstandswet.

Aanvaarding in overleg, op korte termijn beschikbaar.