€ 198.000,-- k.k.

Op loopafstand van het dorpscentrum op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex (bouwjaar 2002) gelegen comfortabel en gezellig driekamerappartement met terras/tuin, berging en naastgelegen parkeerplaats.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen.

Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station is op 5-10 minuten fietsen gesitueerd én vanaf het appartement loopt u in een paar minuten naar de Geldersestraat en het Marktplein van Geldermalsen met de vele winkels en gezelligheid.

Indeling

Begane grond (algemene ruimte). Berging die toegankelijk is vanaf achtergelegen binnenplaats/parkeerterrein. Een prima ruimte voor stalling of opslag. Gemeenschappelijke entree/centrale hal, deze vormt de hoofdentree vanaf achtergelegen binnenplaats/parkeerterrein. Hier bevinden zich de intercominstallatie en brievenbussen alsmede de trapopgang en lift naar de hoger gelegen appartementen.

Begane grond (appartement). Entree/hal met meterkast (nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting) en bergkast met opstelplaats cv-installatie (Remeha). Toilet dat is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Het toilet is netjes uitgevoerd en betegeld in een lichte blauw/witte kleurstelling. Circa 30 m2 grote woonkamer met open keuken. De keuken heeft een neutrale inrichting in een crème kleurstelling voorzien van een kunststof aanrechtblad, koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap en close in boiler. Er is een grote bergkast in de woonkamer. En vanuit de woonkamer is er toegang tot een op het westen georiënteerd loggia terras/tuin. Er zijn twee slaapkamers. Vanuit de tweede slaapkamer is er direct toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wastafel en witgoedaansluitingen. De badkamer is netjes uitgevoerd en betegeld in een lichte blauw/witte kleurstelling.

Buitensituatie

Het complex kent een fraaie architectuur, passend in de omgeving en met wisselende hoogtes. Er is een kleinschalige binnenplaats en parkeerterrein aan de achterzijde van het appartementencomplex en een eigen parkeerplaats direkt naast het appartement. Terras/tuin op het oosten georiënteerd, direkt aansluitend aan de woonkamer en uit te breiden met de parkeerplaats. Goede bereikbaarheid.

Bijzonderheden

Kleinschalig appartementencomplex met 14 wooneenheden. Onder fraaie architectuur in 2002 gebouwd. Het appartement is keurig onderhouden en beschikt over een compleet doch eenvoudig afwerkingsniveau met goede voorzieningen. Gunstige ligging in direkte nabijheid van het centrum op loopafstand van alle winkels, centrumvoorzieningen en op loopafstand van park, haven en De Linge. Ideaal appartement voor senioren, starters of een “klein” huishouden. Actieve en gezonde vereniging van eigenaren. Bijdrage vereniging van eigenaren thans € 105,71,-- per maand.

Bruto inhoud woning circa 202 m³; bruto inhoud berging circa 19 m³; bruto vloeroppervlakte woning circa 64 m2; woonoppervlak circa 57 m²; externe bergruimte circa 5 m²; gebouw gebonden buitenruimte circa 5 m².

Aanvaarding in overleg.