€ 900,-- per maand (BTW n.v.t.)

Voormalig kerkgebouw de ‘Oostkerk’ gelegen aan de oostrand van het centrum van Geldermalsen nabij de Randweg. Een bijzondere plek voor bijeenkomsten, als praktijk- of wellicht lesruimte....................informeer naar de mogelijkheden.

Het kerkgebouw is oorspronkelijk in 1949 gebouwd en daarna diverse malen aangepast. Bij een substantiële verbouwing in 1994 is de entree aangepast en een zijbeuk toegevoegd. De indeling van het kerkgebouw is als volgt: tochtportaal; hal met meterkast; toiletruimte met voorportaal; pantry; kantoor- of vergaderkamer; kerkzaal; gang; opslagruimte met opstelplaats cv-ketel.

Vloeroppervlak circa 233 m² VVO.
Bruto inhoud circa 985 m³.

Het buitenterrein is grotendeels ingericht als tuin. De bestrating bestaat uit een voetpad naar het kerkgebouw en de fietsenstalling. Langs de openbare weg zijn aan de overzijde van de straat parkeervakken aanwezig.

Conform het vigerend bestemmingsplan heeft het object de bestemming ‘Maatschappelijk-2’. De wijze van gebruik moet passen binnen deze bestemming.

Huurovereenkomst voor korte periodes mogelijk; per maand opzegbaar. Over de huursom wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg en op korte termijn mogelijk.