V E R K O C H T

Deze nagenoeg vrijstaande woning is aan de rand van de dorpskern gelegen op een perceel van 390 m² eigen grond. De woning is niet groot maar heeft toch veel te bieden. De woning is keurig onderhouden, levensloop bestendig met alle voorzieningen op de begane grond, heeft een grote garage, een carport en een leuke tuin.

Varik maakt deel uit van de gemeente West Betuwe. Het dorp Varik is vanuit het buitengebied en vanaf de rivier te herkennen aan de toren van de R.K. Kerk in het centrum van het dorp. Aan de Waalbandijk staan de molen en de vrijstaande toren. De zware, 15e-eeuwse kerktoren staat in een bocht van de Waalbandijk en beheerst het fraaie rivierlandschap ter plaatse. Het dorp heeft een basisschool en er zijn verschillende mogelijkheden voor recreatie en sport. Voor de boodschappen heeft u de keuze uit Tiel, Geldermalsen of Waardenburg. Varik is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West (A15) en Noord-Zuid (A2) verbindingen waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 15 autominuten afstand van de woning gesitueerd. In de directe nabijheid van de woning is er een bushalte aanwezig.

Indeling

Begane grond. Entree tot de woning via een ruime hal met garderobe nis, meterkast en laminaat vloerafwerking. In de hal bevindt zich het toilet met een wandcloset en fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer ligt net als de keuken aan de achterzijde van de woning en is tuingericht en 20 m² groot. De woonkamer heeft een sfeervolle schouw met gashaard (ter overname), screens aan de gevelramen en een massief eikenhouten vloerafwerking. De keuken heeft een keurige inrichting in een lichte kleurstelling met een kunststof aanrechtblad en veel kastruimte. De keukeninrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Direkt aansluitend aan de keuken is een bijkeuken. Een praktische verbinding tussen binnen en buiten met wasmachine aansluiting en een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De bijkeuken dient tevens als achterom en toegang tot terras en tuin. Zowel de grote als de kleine slaapkamer hebben een rolluik aan het gevelraam. De kleine slaapkamer heet een laminaat vloerafwerking en hier bevindt zich de vlizotrap naar de zolder. De badkamer is voorzien van een comfortabele inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafelmeubel en designradiator. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De garage heeft een grote dubbele toegangsdeur aan de voorzijde en een loopdeur aan de tuinzijde. Hier is ook een uitstortgootsteen en er is een mogelijkheid om te verwarmen (radiator). De garage biedt goede mogelijkheden voor stalling, opslag en/of hobby’s. De carport is een praktische overdekte parkeerplaats voor een personenauto.

Verdieping. Zolder met opstelplaats cv-ketel (Nefit, circa 10 jaar oud) en een flinke bergruimte. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Buitensituatie

De voortuin is aangelegd met een gazon, passende beplanting in borders en hagen. De royale oprit is voorzien van klinkerbestrating en biedt parkeergelegenheid voor meerdere personenauto’s. Achter de woning is een sfeervolle siertuin aangelegd en ingericht met een groot terras, duurzaam straatwerk en gevarieerde beplanting in borders. Er is op eigen perceel een praktische en ruime achterom naar de achtertuin langs de aanwezige bebouwing. Gelegen op een mooi punt aan de rand van de rustige dorpskern. Aan de voorzijde (straatzijde) van het perceel is reeds lange tijd een strookje “gemeentegrond” in gebruik als siertuin, deze grond is in het verleden op basis van verjaring aangeboden door de Gemeente.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd omstreeks 1964 en keurig onderhouden. Energielabel D. Een woning met complete voorzieningen en levensloop bestendig met de slaapkamers en de badkamer op de begane grond.

Bruto vloeroppervlak woning circa 130 m²; bruto vloeroppervlak garage circa 20 m²; bruto vloeroppervlak carport circa 13 m²; bruto inhoud woning circa 355 m³; bruto inhoud garage circa 70 m3; woonoppervlak circa 85 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 30 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 13 m².

Een ideale woning voor senioren of een klein huishouden die waarde hechten aan een tuin en garage/berging.

Aanvaarding in overleg.