€ 40.000,-- per jaar (excl. BTW)

Multifunctionele bedrijfshal met kantoorruimte, kantineruimte en royale parkeergelegenheid op eigen grond.

De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van 414 m², de kantoorruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van 126 m² en de verdieping heeft een oppervlakte van 129 m². Het geheel is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een jong bedrijventerrein te Geldermalsen (Hoge Weide). Door de situering op de kop en de hoek van het complex, heeft deze unit een gunstige (zicht)locatie en optimale toegankelijkheid. Het bedrijventerrein heeft een goede ontsluiting naar de Rijkswegen A2 en A15. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang en toiletgroep. Kantoorkamer met glazen scheidingswand van ca. 18 m². Kantoorruimte van ca. 27 m². Kantineruimte van ca. 38 m².

Verdieping: royale overloop met toegang tot de 3 kantoor- c.q. vergaderruimtes van respectievelijk 28 m², 28 m² en 26 m². Aparte archiefruimte (ca. 9 m²) enkel bereikbaar vanuit het kantoor van 26 m². Cv-ruimte. Totale oppervlakte verdieping: 106 m².

Parkeerplaatsen: er zijn 25 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Ligging: het pand is gesitueerd aan de rand van een kleinschalig bedrijventerrein in het hart van Nederland met een uitstekende bereikbaarheid nabij verkeersknooppunt Deil (het kruispunt tussen de A2 en de A15). De bereikbaarheid voor klanten, leveranciers, bezoekers en personeel is dan ook ideaal.