€ 525.000,-- k.k.

Dit karakteristieke vrijstaande woonhuis is in de oude dorpskern gelegen op een perceel van circa 826 m² eigen grond. De woning is, met onder andere zes slaapkamers, ruim te noemen en fraai van indeling maar gedateerd qua afwerking.

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het centrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Deze woning ligt in de oude dorpskern van Meteren.

Indeling

Kelder. Provisiekelder met een stahoogte van circa 1,8 meter, een uitstekende bergruimte die bereikbaar is vanuit de hal.

Begane grond. Loggia (overdekte entree). Centrale hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de kelder, vaste kast, klassieke lambrisering en een betegelde (marmer) vloerafwerking. De woonkamer is bijna 40 m2 groot en opgedeeld in een voorkamer en achterkamer. De gehele woonkamer is voorzien van een parket (houten) vloerafwerking en in de achterkamer bevindt zich een schouw  met houtkachel. De serre sluit aan op de woonkamer en biedt toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De serre heeft screens aan de gevelramen en parket (hout) vloerafwerking. Voorts is er nog een kamer op de begane rond die goede gebruiksmogelijkheden biedt als eetkamer, speelkamer of werkkamer. Deze kamer heeft een vaste kast, klassieke lambrisering en laminaat vloerafwerking. De keuken is voorzien van een hoekinrichting in een houtdecor met onder- en bovenkastjes en een kunststof aanrechtblad. Deze inrichting heeft een keramische kookplaat en afzuig(schouw)kap, de koelkast oven en vaatwasmachine zijn los geplaatst en kunnen achterblijven. De keuken heeft een betegelde (grijs) vloerafwerking. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een portaal dat een praktische overgang vormt tussen binnen en buiten. Deze ruimte heeft een betegelde (wit) vloerafwerking. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een grijze kleurstelling. De wasruimte / bijkeuken biedt plaats aan de witgoedaansluitingen en heeft een uitstortgootsteen met warm en koud wateraansluiting en een betegelde (grijs/wit) vloer- en wandafwerking. Tot slot is er nog een berging met een vaste kast met opstelplaats cv-ketel (Bosch 2011) en een kantoor annex berging met vaste kast en meterkast. Dit laatste vertrek is tevens van buitenaf toegankelijk via dubbel openslaande deuren.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking). Overloop met twee vaste kasten. Slaapkamer met vaste kast (schuifwand) en dakkapel. Tweede slaapkamer met dakkapel. Derde slaapkamer met dakvenster en een luik naar een kleine vliering boven het voorhuis. Vierde slaapkamer met een dakkapel met elektrisch bedienbaar screen. Vijfde slaapkamer met een vaste kast en ook een dakkapel met elektrisch bedienbaar screen. Zesde (slaap)kamer met een dakkapel met elektrisch bedienbaar screen en een vlizotrap met toegang tot de vliering boven het achterhuis. Berging. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wandcloset, ligbad, design radiator en wastafelmeubel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een grijs/witte kleurstelling.

Tweede verdieping. Vliering met nuttige bergruimte boven het achterhuis. De vliering is bereikbaar via een vlizotrap.

Buitensituatie

Rondom de woning is een siertuin aangelegd met half verharding, een speelgazon, een vijver en beplanting. Direct achter de woning is een groot terras. Er is parkeergelegenheid voor een personenauto op eigen perceel.

Bijzonderheden

Voormalige schoolwoning, de oude school en het latere dorpshuis zijn jaren geleden al gesloopt. Op het resterende perceelsgedeelte van perceel Geldermalsen, sectie H nummer 727 worden twee vrijstaande huizen gebouwd. De woning is ruim en heeft een fraaie indeling. De woning is gedateerd qua afwerking en voorzieningen. De woning en indeling bieden ruimte en mogelijkheden voor het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond of bijvoorbeeld een kantoor/praktijk aan huis. Er is een mogelijkheid tot het bouwen van een dubbele garage. Ligging op fietsafstand van NS-station, dorpscentrum Geldermalsen en tal van andere voorzieningen. Ook de snelwegen A2 en A15 liggen op korte afstand.

Bruto inhoud woning circa 939 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 364 m²; gebruiksoppervlakte woonruimte circa 245 m²; gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte circa 16 m²

Een karakteristiek woonhuis met een bijzondere “Meterse” historie!

Aanvaarding in overleg.