V E R K O C H T

Prachtig verbouwde karakteristieke woning met veel leefruimte en een hoog wooncomfort. Achter de woning staat een grote bedrijfsloods met verdieping (totaal circa 768 m² BVO) en uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Het geheel is nabij de dorpskern gelegen op een perceel van 1.377 m² eigen grond. Een unieke kans om binnen de bebouwde kom van Geldermalsen te wonen en ruimte te hebben voor werk, opslag, stalling en/of uiteenlopende hobby’s.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling woning

Kelder. Provisiekelder met een stahoogte van circa 1,8 meter die dienst doet als een uitstekende voorraadruimte. In de kelder staat een waterontharder (ter overname).

Begane grond. De entree/hal vormt een representatieve toegang tot de woning. Hier bevinden zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de provisiekelder. De hal heeft een klassieke terrazzo vloerafwerking. De sfeervolle woonkamer is circa 60 m² groot en ingedeeld met een zitkamer en een open eetkamer. De woonkamer heeft een fraaie, op maat gemaakte, vaste vitrinekast, een schouw met houtkachel (ter overname) en een massief eikenhouten vloerafwerking in een visgraat motief met bies. Naast de woonkamer is er ook een (werk)kamer met vaste kasten en eveneens een massief eikenhouten vloerafwerking in een visgraat motief met bies. Deze (werk)kamer doet thans dienst als kantoor en is toegankelijk vanuit de woonkamer via dubbel openslaande deuren met gestraald glas en van buiten vanaf het terras en erf. De keuken is een echte blikvanger en van een hoog niveau. Hier staat een luxe op maat gemaakte moderne inrichting (2018) in een klassiek landelijke stijl met veel bergruimte, een losstaand werkeiland met bergruimte, natuurstenen aanrechtblad (Belgisch hardsteen), dubbele spoelbak en complete hoogwaardige inbouwapparatuur. De keukeninrichting is voorzien van een solitair Lacanche fornuis (ter overname) met drie verschillende warmtebronnen en drie ovens, een afzuigkap, een vaatwasmachine, een warmhoudlade, een koffiemachine, een wijnklimaatkast, maar liefst twee Quookers en een kraan voor gefilterd water (ter overname). Vanuit de keuken is er toegang tot terras en erf via dubbel openslaande deuren met daarboven een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Een mooi element is verder de afscheiding tussen de eetkamer en de keuken door middel van fraaie stalen deuren. De keuken is voorzien van een natuurstenen vloerafwerking (Vietnamees hardsteen) in combinatie met vloerverwarming. Aansluitend aan de keuken is een achterhal met eveneens natuurstenen vloerafwerking (Vietnamees hardsteen) in combinatie met vloerverwarming. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein(kastje). Deze ruimte is klassiek uitgevoerd en betegeld met een antracieten vloertegel in combinatie met vloerverwarming en een witte wandtegel. Een praktische bijkeuken ontbreekt uiteraard ook niet. Hier zijn fraaie vaste kasten gemaakt met veel bergruimte, plaats voor een vrieskast, witgoedaansluitingen en hier is de opstelplaats van de elektrische cv-installatie (2019). Ook deze bijkeuken heeft een natuurstenen vloerafwerking (Vietnamees hardsteen) in combinatie met vloerverwarming. Tot slot is er een (speel)kamer op de begane grond met vaste kasten en vloerverwarming.

Eerste verdieping (Tapis gelegd eikenparket vloerafwerking in een visgraat motief met bies). Overloop met dakkapel ter plaatse van de trapopgang die zorgt voor extra ruimte en licht. Master bedroom met vaste kasten en twee dakkapellen. Tweede slaapkamer. Derde slaapkamer. En een vierde slaapkamer met vaste kast, toegang tot een vliering via een luik en met een dakkapel. De badkamer is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche, wandcloset en luxe wastafelmeubel. De badkamer is klassiek uitgevoerd en betegeld met een antracieten vloertegel in combinatie met vloerverwarming (retourleiding van radiator) en witte wandtegel. Ook is hier een dakkapel en er is mechanische ventilatie aangebracht. De gehele eerste verdieping heeft een hoog plafond, een luxe aftimmering van deuren en stijlen en alle ramen hebben sfeervolle binnen luiken.

Tweede verdieping. Vliering, een flinke bergruimte met een hoogte van circa 1,2 meter in de nok. De vliering is bereikbaar via een luik.

Indeling bedrijfsloods

Begane grond. Bedrijfsruimte met uitstekende mogelijkheden voor opslag/stalling. Deze ruimte is toegankelijk via een grote schuifdeur en loopdeur aan de voorzijde, een grote roldeur aan de achterzijde en een loopdeur aan de achterzijde. Er is een smeerput, de goothoogte is ruim 5 meter en de nokhoogte is bijna 8 meter. De tweede bedrijfsruimte betreft een geïsoleerde (temperatuur en geluid) werkplaats die is voorzien van een wastafel en luxe toilet (wandcloset en urinoir) en een trapopgang naar de verdieping.

Verdieping. Overloop. Bedrijfsruimte/showroom met airconditioning en een Tapis parket eiken vloerafwerking in een visgraat motief met bies. Magazijn. Entresolzolder met vaste kast.

Buitensituatie

Voor de woning is een formele siertuin aangelegd met hagen en perken. De oprit, het terras en het erf zijn voorzien van klinkerbestrating en afsluitbaar middels een fraaie dubbele poort. Het perceel is van de openbare weg en het trottoir gescheiden door een sierhekwerk. Er is ruimschoots gelegenheid voor het parkeren van personen- of bedrijfsauto’s op eigen perceel. Achter de bedrijfsloods ligt een terrein dat is ingericht voor opslag, stalling en als wasplaats. Hier staat nog een open overkapping van circa 100 m².  Dit perceelgedeelte kan ook uitstekend worden ingericht en aangelegd als privétuin. Goede woonomgeving met (centrum)voorzieningen op fietsafstand.

Bijzonderheden

De woning is volledig gerenoveerd en fors uitgebreid waarbij veel aandacht is geschonken aan detaillering en materiaalgebruik. Op het dak van de bedrijfsloods liggen circa 140 zonnepanelen (ter overname) met een geprognotiseerde opbrengst van 30.000 kWh op jaarbasis. Het perceel en de bijgebouwen bieden goede mogelijkheden voor werk aan huis, zzp’ers en/of uiteenlopende hobby’s. De sfeer en uitstraling van de woning zijn heel bijzonder en kenmerkend voor de eigenaar die dit zelf gerealiseerd heeft. Zijn bedrijf, Van Mourik meubelmakers & interieurbouwers, groeit en is op zoek naar een nieuwe locatie. De bestemming van het perceel luidt “Wonen-Dorpsbebouwing beeldbepalend 1 met als functie aanduiding wonen-timmerbedrijf”. Niet ieder bedrijfsmatig gebruik is hier toegestaan.

Bruto inhoud woning circa 830 m³
Bruto inhoud bedrijfsloods circa 3.900 m³
Bruto vloeroppervlak woning circa 262 m²
Bruto vloeroppervlak bedrijfsloods circa 768 m²
Gebruiksoppervlak wonen (woonoppervlak) circa 220 m²
Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 737 m²

Een bijzondere combinatie van een schitterend woonhuis en grote bedrijfsloods binnen de dorpskern.

Aanvaarding in overleg.