V E R K O C H T

Deze verrassende half vrijstaande semibungalow (2/1 kap) met twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond, een grote garage/schuur en leuke tuin met privacy is in de oude dorpskern van Meteren gelegen aan een hofje op meer dan 400 m² eigen grond.

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het centrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Deze woning ligt in de oude dorpskern van Meteren.

Indeling

Begane grond. Gang met trapopgang naar de eerste verdieping en een kelderkast onder de trapopgang met hierin opgenomen de meterkast. De gang heeft een laminaat vloerafwerking. De woonkamer is L-vormig en ruim 45 m² groot. De woonkamer heeft een schouw met open haard, biedt toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren en is voorzien van een laminaat vloerafwerking. De open keuken heeft een inrichting die is uitgevoerd in een lichte (crème/wit) kleurstelling met een kunststof aanrechtblad en complete  apparatuur bestaande uit een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasmachine en koelkast. Ook de keuken heeft een laminaat vloerafwerking. Verder zijn er op de begane grond een slaapkamer, een tweede slaapkamer en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en toilet. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte gemêleerde kleurstelling. Voorts is er een praktische bijkeuken met veel kastruimte, een witgoedaansluiting en een betegelde vloerafwerking in een antraciet kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming.

Eerste verdieping. Overloop. Derde slaapkamer met vaste kast en bergruimte achter knieschotten, een dakkapel en laminaat vloerafwerking. Vierde (en vijfde) slaapkamer met wastafel, vaste kasten en bergruimte achter knieschotten, een dakkapel en twee dakvensters. Dit was oorspronkelijk een grote slaapkamer, nu is de ruimte praktisch opgedeeld in twee slaapkamers. Tot slot is er een technische ruimte met opstelplaats cv-installatie (Nefit 1998), witgoedaansluiting, dakkapel en een betegelde vloerafwerking.

Buitensituatie

Naast de woning staat een grote vrijstaande garage/schuur. Deze, te verwarmen, stenen schuur heeft een dubbele toegangsdeur aan de voorzijde, twee loopdeuren van en naar de tuin, een entresolzolder, een smeerput en een uitstortgootsteen. Achter de schuur is een open berging en een ruime kippenren. Voor de woning is een siertuin aangelegd met hagen en plantvakken. De besloten achtertuin is ingericht met een groot terras direct achter de woning, een tweede terras achter in de tuin, een speelgazon, duurzaam straatwerk en gevarieerde beplanting. Op eigen perceel is ruim voldoende parkeergelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s. De ligging aan een hofje in de oude dorpskern is sfeervol, leuk, rustgevend en met veel privacy.

Bijzonderheden

De woning (bouwjaar 1965) is meerdere malen aangepast en in 2014 nog eens flink uitgebouwd. Een mooie kans voor iemand die een slaapkamer en badkamer op de begane grond wenst. Een prima gezinshuis of een levensloop bestendige woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De schuur (garage) biedt uitstekende mogelijkheden voor opslag/stalling en/of uiteenlopende hobby’s. Ligging op fietsafstand van NS-station, dorpscentrum Geldermalsen en tal van andere voorzieningen. Ook de snelwegen A2 en A15 liggen op korte afstand.

Bruto inhoud woning circa 429 m³; bruto inhoud bijgebouwen circa 148 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 170 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 52 m²; gebruiksoppervlakte woonruimte circa 120 m²;
externe buitenruimte circa 33 m².

Levensloop bestendige semibungalow of toch gewoon een familiehuis, beide is mogelijk!