V E R H U U R D

Bedrijfsruimte in een verzamelgebouw met in totaal drie units. Het pand meet circa 260 m² netto vloeroppervlak en beschikt naast de, via een overheaddeur bereikbare hal, over een klein kantoorgedeelte met toilet en entree. Boven het kantoor is een entresolvloer aangebracht. Faradaystraat 9 ligt midden op het industrieterrein De Kellen aan de noordzijde van Tiel. Het industrieterrein ligt vrijwel direct aan de A15 en aan de N835. Bijzonder zijn de grote vrije hoogte van meer dan 5,5 meter en bijvoorbeeld de grote ramen in de achtergevel die voor prettig veel daglicht zorgen. Een nette bedrijfsruimte van circa 1.400 m³ voor een zeer redelijke huurprijs.

Oppervlakten en afmetingen. Grootte te huren perceelsgedeelte circa 335 m² waarvan circa 95 m² onbebouwd. Bruto vloeroppervlak totaal circa 273 m² (BVO). Vloeroppervlak kantoor en secundaire ruimten circa 33 m² VVO, bedrijfsruimte circa 191 m² VVO, entresolvloer circa 35 m² VVO. Vloeroppervlak totaal circa 259 m² VVO. Overheaddeur circa 4,0 m¹ breed en circa 4,2 m¹ hoog. Inhoud totaal circa 1.400 m³. Vrije hoogte bedrijfsruimte variërend van circa 5,5 m¹ tot 5,9 m¹.

De indeling van het object is als volgt: entree/ontvangsthal met meterkast; toiletruimte; kantoorkamer; bedrijfsruimte; entresolvloer boven kantoorgedeelte. De te verhuren bedrijfsruimte is onderdeel van een gebouw met in totaal drie units. Het gebouw is opgetrokken middels een stalen constructie. De gevels zijn aan de buitenzijde tot circa één meter hoog gemetseld met daarboven een stalen gevelbeplating met houten ramen en kozijnen. Het dak is uitgevoerd in staal, geïsoleerd en voorzien van bitumineuze dakbedekking. De beganegrondvloer is van beton en monoliet afgewerkt. De niet dragende binnenwanden en de scheidingswanden met de overige delen van het gebouw zijn uitgevoerd in metselwerk. Boven het gedeelte met het kantoor bevindt zich een houten entresolvloer met een beperkte draagkracht.

De ontvangsthal, kantoorkamer en de toiletruimte zijn eenvoudig maar functioneel afgewerkt. Het sanitair, één toilet, is uitgevoerd met een fonteintje. Er is een cv-installatie met radiatoren aanwezig ten behoeve van de kantoor- en secundaire ruimten. In de bedrijfsruimte is een indirect gestookte heater aanwezig. De bedrijfsruimte is van buiten af toegankelijk via een elektrische bediende overheaddeur met een doorgang van circa 4,0 x 4,2 meter Het kantoorgedeelte is van binnen uit bereikbaar maar ook via een aparte deur in de voorgevel. In de bedrijfsruimte is verlichting aanwezig door middel van tl-armaturen. Bijzonder is ook dat zich in de achtergevel van het pand grote raampartijen bevinden die voor veel daglicht zorgen in de bedrijfsruimte. De boven de kantoorgedeelte gelegen entresolvloer is bereikbaar via een vaste trap in de bedrijfsruimte. Voor het pand zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar. Het buitenterrein achter het pand behoort niet tot het gehuurde.

Huurprijs te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.