V E R K O C H T

Keurige hoekwoning met een uitstekend wooncomfort (mooie keuken en badkamer), een flinke tuin op het zuiden en veel ruimte voor hobby/stalling/opslag in de grote carport, stenen berging en vrijstaande stenen hobbyruimte. De woning is gebouwd rond 1960 en nadien geheel gemoderniseerd. Deze aan de oostkant van het dorpscentrum gelegen woning staat op 308 m² eigen grond. Speelvoorzieningen en een basisschool zijn op minder dan 100 meter afstand gelegen.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen.

Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Begane grond. Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping; vloerafwerking met massief eiken vloerdelen. Toilet voorzien van wandcloset en neutraal betegeld met gemêleerd grijze vloertegels en witte wandtegels. Ruim 20 m2 grote doorzon woonkamer met open verbinding met de keuken en een openslaande deur naar terras en tuin. Vloerafwerking woonkamer met massief eiken vloerdelen. De keuken is voorzien van een moderne hoek opgestelde royale inrichting met veel kastruimte in een witte kleurstelling voorzien van een antraciet kunststof aanrechtblad. De complete inbouwapparatuur bestaat uit een vijfpits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combimagnetron en een vaatwasmachine. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming.

Eerste verdieping. Overloop met inloopkast waarin zich de witgoedaansluitingen bevinden. Eerste slaapkamer met vaste kasten. Tweede slaapkamer met vaste kasten. Portaal (voorheen kleine slaapkamer) met trapopgang naar de tweede verdieping. Badkamer voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche achter glazen deur, toilet en handdoekenradiator. De badkamer is betegeld met gemêleerd grijze vloertegels en witte wandtegels. Ook is hier comfortabele vloerverwarming.

Tweede verdieping. Derde slaapkamer met grote dakkapel en een kastenwand onder het schuine dak. De opstelplaats van de cv-ketel (Daalderop HR combiketel bouwjaar 2008) bevindt zich achter de kastwand.

Buitensituatie

Achter in de tuin staat een ruime, in spouwmuren gebouwde, stenen (hobby)ruimte van circa 4,4 x 3,4 meter. Achter in de tuin staat ook een berging. Parkeren met twee personenauto’s is mogelijk onder de, vanaf de straat af te sluiten, royale carport. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en van het trottoir gescheiden middels een sierhekwerk met poort. De achtertuin is op het zuiden georiënteerd en aangelegd met een terras, speelgazon, vijver en sfeervolle beplanting. Aan de achterzijde van de woning is zonwering gemonteerd in de vorm van een groot zonnescherm en meerdere rolluiken.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd rond 1960, nadien geheel gemoderniseerd, voorzien van een dakopbouw en keurig onderhouden.  De woning heeft een energielabel C. Er is een carport voor twee auto’s en een stenen bijgebouw dat voor meerdere doeleinden geschikt is. Er zijn speelvoorzieningen en er is een basisschool op minder dan 100 meter vanaf de woning. Reisduur vanaf station Geldermalsen naar station Utrecht centraal en station ’s-Hertogenbosch is circa 25 minuten.

Bruto inhoud woonhuis circa 285 m³; bruto inhoud bijgebouwen circa 85 m³; bruto vloeroppervlak woonhuis circa 98 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 30 m²; gebruiksoppervlak wonen (woonoppervlak) 76 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 12 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte 30 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte 24 m².

Geheel gerenoveerde woning met bijzondere extra’s!

Aanvaarding in overleg.