V E R H U U R D

In het centrum, in direkte nabijheid van het marktplein, op de eerste woonlaag (eerste verdieping) van appartementencomplex ’t Hooghuis gelegen keurig verzorgd vierkamerappartement met balkon.

In het centrum, in direkte nabijheid van het marktplein, op de eerste woonlaag (eerste verdieping) van appartementencomplex ’t Hooghuis gelegen keurig verzorgd vierkamerappartement met balkon.

Geldermalsen ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Linge en beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Geldermalsen is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke noord/zuid en oost/west -verbindingen (A2 en A15) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op nog geen 10 minuten fietsen van het appartement gesitueerd. Vanwege de ligging zijn centrumvoorzieningen zoals het marktplein, winkels, kerk en wandelpark op loopafstand gelegen.

Indeling

Begane grond (algemene ruimte). Entree/Hal met een entree vanaf het marktplein of achtergelegen parkeerterrein. De entree is voorzien van een intercominstallatie en de brievenbussen zijn hier geplaatst. In de hal bevinden zich de trapopgang en de lift.

Eerste verdieping (algemene ruimte). Trappenhal en lift. Galerij.

Eerste verdieping (appartement). Entree/Portaal met laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Hal met meterkast en laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Neutraal uitgevoerd en in een moderne kleurstelling betegeld toilet. De woonkamer is circa 20 m2 groot, biedt toegang tot balkon, heeft een vaste kast en laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Vanuit de woonkamer is er een schitterend uitzicht over de markt en het dorpscentrum. Slaapkamer met toegang tot balkon, vaste kast, wastafel en laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Balkon dat toegankelijk is vanuit de woonkamer en één van de slaapkamers. Vanaf het balkon is er een schitterend uitzicht over de markt en het dorpscentrum. Tweede slaapkamer met laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Derde (slaap)kamer met wasmachine-aansluiting en laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. De keuken is voorzien van een modern en strak vormgegeven keukeninrichting in een lichte hoogglans kleurstelling met een zwart kunststof aanrechtblad, veel kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en een vaatwasmachine. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking in een moderne kleurstelling. De badkamer is voorzien van douchegelegenheid en een wastafel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en in een lichte kleurstelling betegeld.

Buitensituatie

Door middel van een slagboom afgesloten parkeerterrein dat behoort bij het complex. Vanuit het appartement en vanaf het balkon een schitterend uitzicht op het dorpscentrum en de kerk. Goede bereikbaarheid zowel per eigen als per openbaar vervoer.

Bijzonderheden

Deze woning wordt alleen op tijdelijke basis verhuurd. De minimale huurtermijn is 6 maanden. U dient, met redenen omkleed, bij voorkeur schriftelijk te kunnen aantonen dat u slechts tijdelijk de woning zult huren.

Voorschot servicekosten (o.a.water en verwarming) € 225,-- per maand. Waarborgsom € 1750,--.

’t Hooghuis is een appartementencomplex met 27 wooneenheden en 9 winkels. Het appartement is recent gemoderniseerd, geschilderd en voorzien van een nieuwe laminaat vloerafwerking. Kunststof ramen- en kozijnen voorzien van isolerende beglazing aan de voor(straat)zijde. Direkt in het centrum gesitueerd nabij winkels, kerken, park, jachthaven en De Linge.

Ideaal appartement voor senioren of een één- of tweepersoons huishouden.

Bruto inhoud appartement circa 180 m³; bruto vloeroppervlak appartement circa 78 m²; woonoppervlak circa 72 m²; gebouwgebonden buitenruimte 8 m²; overige inpandige ruimte 5 m².

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.