VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Sommige huizen verrassen echt als je binnen bent. De keuken, de badkamer en de afwerking op details zijn van hoog niveau en schitterend in deze woning die uitkijkt op een (kersen)boomgaard met schapen en is gelegen op een perceel van 134m² eigen grond in de prachtige woonwijk Kalenberg te Meteren.

Algemeen

Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het dorpscentrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. De woning is in de nieuwbouwwijk “Kalenberg” gelegen nabij de basisscholen, boomgaard, waterplas en het speelveld.

Indeling

Begane grond. De hal vormt een nette entree tot de woning. Hier bevinden zich de meterkast en een op maat gemaakt wandmeubel met praktische bergruimte. De hal heeft een massief eiken vloerafwerking met een moderne uitstraling. De woonkamer is tuingericht, circa 25 m2 groot en staat in open verbinding met de keuken. In de woonkamer bevindt zich een grote bergkast onder de trapopgang en is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. Ook de woonkamer heeft een massief eiken vloerafwerking met een moderne uitstraling. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd met fraai zicht op de klassieke hoogstamboomgaard waar vaak schapen grazen. De keuken is voorzien van een schitterende hoek opgestelde keukeninrichting (2018) in een hedendaagse stijl en lichte (eiken) kleurstelling met dekton aanrechtblad en veel bergruimte waaronder een hoekkast met Le Mans systeem. De keukeninrichting is compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat met geïntegreerde Bora afzuiginstallatie, combi magnetron/oven, vaatwasmachine en een koelkast met vriesvak. Deze ruimte heeft een betegelde vloerafwerking in een moderne en praktische kleurstelling en is zodanig groot dat er een eethoek kan staan. Op de begane grond bevindt zich een tweede hal die ene praktische verbinding vormt tussen de woning en de tuin. Hier is tevens de trapopgang naar de eerste verdieping en ook deze ruimte heeft een massief eiken vloerafwerking met een moderne uitstraling. Het toilet beschikt over een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een zwart/witte kleurstelling.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer (master bedroom). Tweede slaapkamer. Derde slaapkamer. Badkamer (2018) voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel van massief bamboe, een tweede toilet (wandcloset) en een designradiator. In de badkamer is een op maat gemaakt royaal wandmeubel van massief bamboe met praktische bergruimte. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een beton/grijze kleurstelling met een mozaïek accent van Portugese tegels.

Tweede verdieping (laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling). Overloop met opstelplaats cv-ketel (Nefit HR 2013), zonneboiler (Agpo) en witgoedaansluiting. Hier is ook een dakvenster en veel bergruimte. Vierde slaapkamer met dakvenster en bergruimte achter knieschotten.

Buitensituatie

De voortuin is aangelegd met half verharding en passende beplanting in vakken. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht als een groot terras met duurzaam straatwerk en een groene perceelafscheiding. De achtertuin is heerlijk op het zuiden georiënteerd. In de achtertuin staat over de gehele breedte van de tuin een houten berging/schuur met afdak die tevens via de achterom bereikbaar is.

Bijzonderheden

De woning (bouwjaar 2000) heeft misschien een eenvoudige uitstraling maar verrast enorm qua interieur, afwerking en voorzieningen. Het geheel maakt een verzorgde en goed onderhouden indruk. De keukeninrichting, badkamer, vloerafwerking en diverse interieuraccenten zijn in 2018 vernieuwd. Het buitenschilderwerk is van 2019. Energielabel A. Basisscholen en speelvoorzieningen zijn op loopafstand in de wijk gelegen, de zwemplas met strandje ligt om de hoek. Voor de woning zijn parkeerstroken en brede groenbermen in combinatie met een voetpad. Meest bijzonder is misschien wel het uitzicht aan de voorzijde van de woning. Een klassieke hoogstamboomgaard (o.a. kersen) met schapen, dat verwacht je niet in een woonwijk.

Bruto inhoud circa 359 m³
Bruto vloeroppervlak circa 137 m²
Woonoppervlak circa 102 m²
Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 11 m²

Ideale starterswoning op een leuke plek in de wijk en met een jaloersmakende afwerking.

Aanvaarding in overleg.