€ 295.000,-- k.k.

Voormalig kerkgebouw de ‘Oostkerk’ en semi permanent verenigingsgebouw ‘Den Dries’ gelegen aan de oostrand van het centrum van Geldermalsen nabij de Randweg. Het geheel staat op een perceel van 1.829 m² eigen grond. Het geheel heeft een maatschappelijke bestemming. Een unieke mogelijkheid voor een onderscheidende vestigingsplaats.

Omschrijving/indeling. Het kerkgebouw is oorspronkelijk in 1949 gebouwd en daarna diverse malen aangepast. Bij een substantiële verbouwing in 1994 is de entree aangepast en een zijbeuk toegevoegd. De indeling van het kerkgebouw is als volgt: tochtportaal; hal met meterkast; toiletruimte met voorportaal; pantry; kantoor- of vergaderkamer; kerkzaal; gang; opslagruimte met opstelplaats cv-ketel. Het verenigingsgebouw bestaat uit een samenstel van geprefabriceerde units. De units zijn geplaatst in 1992. De indeling van het verenigingsgebouw is als volgt: tochtportaal; hal; toiletruimte met voorportaal; miva-toiletruimte; cv-ruimte met opstelplaats cv-ketel; (grote) zaal; (kleine) zaal of vergaderruimte; keuken; opslagruimte.

Kenmerken. Kadastraal bekend Geldermalsen , sectie A, nummers 4358 en 3059 ter grootte van 1.829 m². Bebouwd oppervlak totaal circa 460 m². Vloeroppervlak kerkgebouw circa 233 m² VVO. Vloeroppervlak verenigingsgebouw circa 186 m² VVO. Vloeroppervlak totaal circa 419 m² VVO. Bruto inhoud kerkgebouw circa 985 m³. Bruto inhoud verenigingsgebouw circa 615 m³. Bruto inhoud totaal circa 1.600 m³.

Buitenterrein. Het buitenterrein is grotendeels ingericht als tuin. De bestrating bestaat uit een voetpad naar het kerkgebouw en de fietsenstalling. Ook het verenigingsgebouw is bereikbaar met een voetpad. Het terrein is geschikt voor aanleg van extra parkeerplaatsen. Langs de openbare weg zijn aan de overzijde van de straat teven parkeervakken aanwezig.

Bijzonderheden. Conform het vigerend bestemmingsplan heeft het object de bestemming ‘Maatschappelijk-2’. De gebrandschilderde ramen in het kerkgebouw zullen vóór de feitelijke levering worden vervangen door blank glas.

Voorwaarden. Het object kan vrij van omzetbelasting geleverd worden. Conditie Kosten Koper. Koopovereenkomst conform model NVM.

Beschikbaarheid. Aanvaarding in overleg.