V E R H U U R D

In een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen multifunctionele, keurig afgewerkte, bedrijfsruimte met kantoorverdieping en drie parkeerplaatsen. Het netto vloeroppervlak, verdeeld over de begane grond en de verdieping, is circa 200 m². De bedrijfsruimte is, in 2009, gebouwd op bedrijvenpark Hondsgemet te Geldermalsen langs de A15. Het ‘blauwe’ en het ‘rode’ verzamelgebouw zijn bekend op Hondsgemet in Geldermalsen. Van de verschillende units is dit het grootste type en het ligt bovendien aan de zijde met de uitbreiding van de parkeerplaatsen.

Bedrijfsruimte. Op de begane grond bevindt zich achter de toegangsdeur een meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Verder bestaat de begane grond uit een magazijnruimte met een vrije hoogte van circa 3,2 m¹ die bereikbaar is via een elektrisch te bedienen overheaddeur. Er is een uitstortgootsteen met warm en koud water. De vloeroppervlakte van de begane grond bedraagt circa 102 m² VVO.

Kantoor / showroom. De verdieping van het pand is ingericht als een open kantoorruimte. De verdiepingsvloer is een betonnen vloer. De ruimte is netjes afgewerkt met tapijt en een systeemplafond. Er is een pantry en een toiletruimte. De ruimte is vrij indeelbaar en kan ook worden gebruikt als showroom, kantine, etc. De vloeroppervlakte van de kantoorverdieping bedraagt circa 98 m² VVO.

Installaties. De bedrijfsunit beschikt over zelfstandige nutsaansluitingen voor gas, water en elektra. Er is een telefoonaansluiting aanwezig en glasvezel is voorbereid. Er is een cv-installatie aanwezig met een radiator op de verdieping en een indirect-gestookte heater op de begane grond.

Buitenterrein. Het buitenterrein is volledig verhard met betonklinkers. Op dit mandelige buitenterrein zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar voor de bedrijfsunit. Het buitenterrein is omheind en kan worden afgesloten met een poort.

Kenmerken. Vloeroppervlak begane grond circa 102 m² VVO; verdieping circa 98 m² VVO. Vrije hoogte begane grond circa 3,2 m¹ tot de onderzijde van de verdiepingsvloer. Vrije hoogte verdieping circa 2,5 m¹ tot het systeemplafond. Bruto inhoud circa 710 m³. Drie parkeerplaatsen op het buitenterrein. Vloerbelasting begane grond maximaal 1.000 kg/m²; verdieping maximaal 400 kg/m². Energielabel A.

Voorwaarden. De aangegeven huurprijs is exclusief omzetbelasting; er wordt omzetbelasting in rekening gebracht. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Beschikbaarheid. Aanvaarding in overleg; het object is per direct beschikbaar.