VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Deze karakteristieke woning met verrassend veel bijgebouwen (ruim 100 m²) en meer dan 500 m² eigen grond is in de oude dorpskern gelegen op loopafstand van tal van voorzieningen. Zowel de ruime woning als de veelzijdige bijgebouwen en verdekt gelegen tuin moeten bezichtigd worden om een juiste indruk te verkrijgen.

Beesd maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het vriendelijke Linge-dorp beschikt over een ruim aanbod van winkels en kent een actief verenigingsleven en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van de rijksweg A2 welke de rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig: het NS-station van Beesd is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Het prachtige natuurgebied rondom het schitterende landgoed Mariënwaerdt is op korte afstand gelegen.

Indeling woning

Begane grond. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast (o.a. een nieuwe groepenkast en glasvezel aansluiting) en een betegelde vloerafwerking in een antraciet grijze kleurstelling. De woonkamer is ruim 40 m2 groot, heeft een sfeervolle natuurstenen schouw met gashaard en een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling (Botticino marmer i.c.m. Efesus stone marmer) in combinatie met vloerverwarming.

Aan twee gevelramen van de woonkamer zijn markiezen gemonteerd. De keuken is voorzien van een hoek opgestelde inrichting in een oud roze kleurstelling met grijs kunststof aanrechtblad, veel kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, oven (defect), afzuigkap, koel/vries combinatie, vaatwasmachine en close-in-boiler. In de keuken bevindt zich een vaste kast onder de trapopgang en de vloer is betegeld in een antraciet grijze kleurstelling. Aan de achterzijde van de woning is een bijkeuken/portaal dat functioneert als achterom en/of toegang tot het erf en de tuin. Hier is ook de witgoedaansluiting en opstelplaats cv-ketel (Intergas 2014). Deze ruimte is eveneens voorzien van een betegelde vloerafwerking. Het toilet beschikt over een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een licht grijze kleurstelling. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchegelegenheid, dubbele wastafel en handdoekenradiator. Deze ruimte is gedateerd uitgevoerd en betegeld.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Ruime overloop met dakvenster. Eerste grote slaapkamer met wastafel en dakkapel. Tweede slaapkamer, eveneens met een dakkapel. Derde slaapkamer, aan de achterzijde van de woning, met grote bergkast en toegang tot het platte dak.

Buitensituatie

De oprit naast de woning is voorzien van klinkerbestrating en biedt parkeergelegenheid voor meerdere personenauto’s. Het perceel is afsluitbaar middels een sierhekwerk met dubbele poort. Op het achtererf staan verschillende bijzondere bijgebouwen. Een schuur/berging met twee verdiepingen, een grote carport (circa 57 m2) met zolder en een ruime stenen garage/berging (circa 60 m2) met elektrisch bedienbare toegangsdeur. De verschillende bijgebouwen bieden uitgebreide mogelijkheden voor uiteenlopende hobby’s, opslag van goederen en/of het stallen van voertuigen. Achter de bebouwing ligt een besloten en voldoende privacy biedende tuin die op het zuidwesten is georiënteerd.

Bijzonderheden

De tweede foto in deze presentatie is een bewerkte foto van hoe het huis, met kleine cosmetische aanpassingen, een andere uitstraling krijgt. De woning is in een aantal opzichten gedateerd qua afwerking en voorzieningen. De woning heeft een energielabel D. De bijgebouwen verkeren in een matige tot redelijke staat van onderhoud in relatie tot de aard en ouderdom van deze opstallen. Het dorpscentrum met verschillende voorzieningen waaronder diverse detaillisten, een supermarkt en horecagelegenheden is op loopafstand gelegen. Het NS-station en landgoed Mariënwaerdt zijn op fietsafstand van de woning gelegen.

Bruto inhoud woning circa 637 m³; bruto inhoud bijgebouwen circa 453 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 190 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 165 m²; woonoppervlak circa 139 m²; overige inpandige ruimte circa 19 m²; gebouwgebonden buitenruimte circa 52 m²; externe bergruimte circa 70 m²

Verrassend in veel opzichten!

Aanvaarding in overleg.