VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Deze vrijstaande woning met diverse bijgebouwen is op een prachtige plek en fantastisch perceel van maar liefst 1.757 m² eigen grond gelegen. Een unieke kans om binnen de bebouwde kom van Geldermalsen te wonen en ruimte te hebben voor uiteenlopende hobby’s en/of het houden van dieren. De woning is eenvoudig en niet groot maar netjes qua afwerking en voorzieningen. De bijgebouwen verkeren in een matige staat van onderhoud.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Kelder. Provisiekelder met een stahoogte van circa 2 meter, een uitstekende voorraadruimte.

Begane grond. Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de provisiekelder en hierin opgenomen de meterkast. Toilet met fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De woonkamer, een circa 30 m² grote doorzonkamer, heeft een sfeervolle schouw met gashaard en is ingedeeld met een zitkamer en een half open eetkamer. Keuken voorzien van een eenvoudige hoek opgestelde inrichting in een neutrale kleurstelling met kunststof aanrechtblad, veel kastruimte en apparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking in een lichte  kleurstelling en hier bevindt zich ook de wasmachine aansluiting. De bijkeuken heeft eveneens een betegelde vloerafwerking in een lichte  kleurstelling. Deze ruimte vormt een prima overgang van binnen en buiten.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Overloop. Eerste slaapkamer met vaste kast. Tweede slaapkamer met vaste kast. Derde slaapkamer. Badkamer met wastafel en een klein bad. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling.

Tweede verdieping. Kleine vliering met bergruimte.

Buitensituatie

De voortuin is  ingericht als siertuin met een gazon en borders. De achtertuin is op het zuiden georiënteerd, biedt voldoende privacy en is ingedeeld met duurzaam en onderhoudsvriendelijk  straatwerk ten behoeve van een ruim erf/terras en een sfeervol gazon/boomgaardje. De achtertuin is toegankelijk via een royale oprit en achterom. Direct naast de woning staat een schuur van circa 75 m2, verder staat er nog een schuur/loods van circa 170 m2 en een schuur/carport van circa 100 m2. Deze bijgebouwen zijn functioneel maar verkeren in een matige staat van onderhoud en zijn grotendeels voorzien van asbesthoudende dakbedekking. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het perceel. Goede woonomgeving met (centrum)voorzieningen op fietsafstand.

Bijzonderheden

De woning is praktisch ingedeeld en netjes doch voorzien van eenvoudige afwerking en voorzieningen. Het perceel en de bijgebouwen bieden goede mogelijkheden  voor uiteenlopende hobby’s en/of het houden van dieren.

Bruto inhoud woning circa 340 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 112 m²; gebruiksoppervlak wonen (woonoppervlak) circa 85 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 6 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 392 m²; bruto inhoud bijgebouwen circa 335 m³, circa 837 m³ en circa 291 m³; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 84 m², circa 231 m² en circa 117 m².

Bijzondere kans voor mensen die op zoek zijn naar ruimte rondom het huis (perceel en bijgebouwen).

Aanvaarding in overleg.