V E R K O C H T

Deze royale, uitgebouwde 2/1 kap woning met maar liefst vijf slaapkamers, garage, oprit voor twee auto’s en een fraai aangelegde tuin is gelegen aan de rand van de prachtige woonwijk Kalenberg nabij de waterplas op een perceel van 254m² eigen grond.

De woning is aan de zuidrand van de nieuwbouwwijk “Kalenberg” gesitueerd nabij de waterplas, het speelveld en de basisscholen. Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het dorpscentrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Indeling.

Begane grond; grotendeels voorzien van vloerverwarming. Hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, bergruimte onder de trapopgang en een massief eikenhouten vloerafwerking. Toilet met wandcloset en fonteintje. Het toilet is modern uitgevoerd en betegeld in een grijs/bruin kleurstelling. Woonkamer, gesitueerd aan de voorzijde van de woning en circa 3o m2 groot. De woonkamer heeft een elektrisch bedienbaar screen aan het voorgevelraam, massief eikenhouten vloerafwerking en staat in open verbinding met de keuken. De keuken is tuingericht en heeft een hoekopgestelde keukeninrichting in een lichte (wit/antraciet) kleurstelling met kunststof aanrechtblad, veel bergruimte waaronder een vitrinekast en praktische laden. De inrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, rvs-afzuig(schouw)kap, vaatwasmachine, koelkast en close-in-boiler. Direct aansluitend aan de keuken een praktische bijkeuken met extra kastenwand in de stijl van de keuken met hierin opgenomen een oven en een magnetron. Vanuit de bijkeuken is er op twee plaatsen toegang tot terras en tuin en is er toegang tot de garage/berging. Zowel de keuken als de bijkeuken hebben een betegelde vloerafwerking. Garage/berging die aan de voorzijde toegankelijk is via een kanteldeur (auto/motor) met hierin opgenomen een loopdeur en vanuit de bijkeuken. De garage/berging is een prima ruimte voor stalling en/of hobby.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een eiken decor). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Toilet met wandcloset en fonteintje. Het toilet is modern uitgevoerd en betegeld in een grijs/bruin kleurstelling. Slaapkamer (master bedroom) aan de voorzijde van de woning met een frans balkon. Tweede en derde slaapkamer aan de achterzijde van de woning met in beide slaapkamers een rolluik aan het gevelraam. Badkamer voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel en designradiator. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een grijs/bruin/witte kleurstelling.

Tweede verdieping  (pvc vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling). Overloop met ruime kastenwand met onder andere opstelplaats cv-ketel (Vaillant 2013), witgoedaansluitingen en een fonteintje. Vanaf de overloop is er toegang (luik) tot een vliering. Vierde slaapkamer met gevelramen, een dakvenster en bergruimte achter knieschotten. Vijfde slaapkamer, eveneens met gevelramen, een dakvenster en bergruimte achter knieschotten.

Derde verdieping. Vliering die toegankelijk is via een luik en voorziet in een flinke bergruimte.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met half verharding en passende beplanting in vakken. De oprit is voorzien van duurzame bestrating en biedt parkeergelegenheid voor meerdere personenauto’s. De achtertuin is ingericht met meerdere terrassen, een houten tuinveranda, speelgazon en gevarieerde beplanting in verschillende borders en vakken. De situering van achterliggende bebouwing zorgt voor relatief veel privacy.

Bijzonderheden

Dit type woning biedt verrassend veel leefruimte en is hierin met name onderscheidend op de tweede verdieping met nog eens twee grote slaapkamers. Het geheel maakt een verzorgde goed onderhouden indruk, het sanitair is in 2017 vernieuwd. In de kruipruimte bevindt zich een waterontharder (2015, ter overname). De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming. Basisscholen en speelvoorzieningen zijn op loopafstand in de wijk gelegen, de zwemplas met strandje ligt om de hoek. Voor de woning zijn parkeerstroken en brede groenbermen in combinatie met een voetpad.

Bruto inhoud circa 559 m³
Bruto vloeroppervlak circa 197 m²
Woonoppervlak circa 147 m²
Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 19 m²

Een woning die u zal verrassen qua ruimte en voorzieningen.

Aanvaarding in overleg.