VERKOCHT

Op een absolute toplocatie aan de rivier de Linge gelegen uitermate stijlvolle vrijstaande villa met vrijstaande garage/carport en eigen oever op een perceel van maar liefst 1.681 m² eigen grond. Eén van de mooiste villa’s op één van de mooiste locaties van Geldermalsen!

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. De woning ligt helemaal aan de oostkant van het dorp op de grens met een prachtig agrarisch natuurlandschap.

Indeling villa

Begane grond. De hal is een royale en representatieve entree tot de woning. Hier bevindt zich de meterkast, een garderobekast en de trapopgang naar de verdieping. De hal heeft een betegelde vloerafwerking. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld en beschikt over een fonteintje. De woonkamer is circa 40 m2 groot en biedt een schitterend uitzicht over de tuin, de rivier De Linge en agrarisch natuurlandschap. De schouw met openhaard, toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren en de betegelde vloerafwerking maken de woonkamer tot een heerlijke ruimte. De keuken is voorzien van een rechte keukeninrichting met rvs-aanrechtblad, een kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine. Ook de keuken heeft een betegelde vloerafwerking. In de bijkeuken/berging zijn de witgoedaansluitingen en is de opstelplaats van de cv-ketel (Nefit 2011). Tot slot is er op de begane grond nog een extra kamer die goede gebruiksmogelijkheden heeft als studeerkamer, slaapkamer of  bijvoorbeeld als speelkamer.

Verdieping. Overloop met dakkapel en grote bergruimte. Eerste slaapkamer met een frans balkon, kast, dakkapel en een schitterend uitzicht over de tuin, de rivier De Linge en agrarisch natuurlandschap. Tweede slaapkamer met wastafel en kasten. Eerste badkamer met wastafel en douchegelegenheid, kast en dakkapel. Deze badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld. De tweede badkamer heeft een ligbad, wastafel en eveneens een dakkapel. Ook deze badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld. Het toilet, apart van de badkamers, is neutraal uitgevoerd en betegeld. Voorts is er nog een derde slaapkamer met dakkapel, kasten en bergruimte achter knieschotten. Tot slot is er een flinke berging.

Indeling bijgebouw

Begane grond. Garage met opgang naar een zolder. De garage is uitgevoerd in steen en met pannen gedekt. Direct naast de garage is een carport die ook prima dienst kan doen als tuinveranda.

Verdieping. Zolder die dienst doet als flinke bergruimte.

Buitensituatie

In lintbebouwing aan de dijk gelegen met als belendingen agrarische percelen en vrijstaande woonhuizen op afstand. Fraai uitzicht over de Linge en het agrarisch uiterwaardenlandschap van de Linge. Circa 80 meter eigen oever aan De Linge. Het perceel en de tuin zijn sfeervol en lommerrijk ingericht met een royale oprit, terras, gazon en gevarieerde beplanting. Het perceel is uitstekend toegankelijk voor personenauto’s. Gelegen op een unieke locatie buiten het dorp doch niet afgelegen.

Bijzonderheden

Deze stijlvolle villa is keurig bewoond maar moet qua afwerking en voorzieningen gemoderniseerd worden. Rust, sfeer en uitstraling harmoniëren met elkaar.

Bruto inhoud villa circa 490 m³; bruto inhoud bijgebouw circa 95 m³; bruto vloeroppervlak villa circa 170 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouw circa 45 m²; woonoppervlak circa 155 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 45 m².

Eén van de mooiste villa’s op misschien wel de mooiste locatie van Geldermalsen!

Aanvaarding in overleg.