V E R K O C H T

Op één van de mooiste locaties in de wijk “De Boomkamp” gelegen half vrijstaand en uitgebouwd woonhuis (2/1 kap) met drie slaapkamers, een garage, dubbele carport, vrijstaande tuinveranda en ……… qua afwerking en voorzieningen helemaal van deze tijd. De woning en zonnige tuin zijn keurig onderhouden en liggen in een kindvriendelijke woonomgeving, niet ver van het dorpscentrum op een perceel van maar liefst 357 m² eigen grond.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Begane grond (geheel voorzien van een betegelde vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling “beton look” en in combinatie met vloerverwarming). Overdekte entree, de carport vormt een luifel bij de voordeur. De hal is een representatieve toegang tot de woning, hier bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet heeft een wandcloset en fonteintje. Het toilet is modern uitgevoerd en betegeld in een frisse wit / grijze kleurstelling. De woonkamer is een ruime L-vormige kamer aan de voorzijde van de woning met een schouw met sfeervolle inbouw houtkachel. De woonkeuken is tuingericht en staat in open verbinding met de woonkamer. In de keuken staat een royale, in L-vorm opgestelde, keukeninrichting in een landelijke stijl en met een extra kastenwand. De keukeninrichting is uitgevoerd in een fris witte kleurstelling met stenen aanrechtblad, gevarieerde bergruimte (kastjes en laden) en complete inbouwapparatuur bestaande uit een inductiekookplaat, oven/magnetron, afzuigkap, grote koelkast en vaatwasmachine. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren en toegang tot de garage/berging via een praktische schuifdeur. De garage/berging heeft een garagekanteldeur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde met toegang tot terras en tuin. De garage/berging is een prima bijkeuken, hobby- of bergruimte.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, grote inloopkast en een elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. De eerste grote slaapkamer heeft een dakkapel. De tweede slaapkamer op deze verdieping heeft een elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. De badkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een royale inloop(regen)douche met thermostaatkraan, wandcloset en een badkamermeubel met grote wastafel en een verwarmde spiegel. De originele dakkapel is vergroot en een gedeelte van een slaapkamer is betrokken ten behoeve van meer ruimte voor de badkamer. Een elektrisch bedienbaar rolluik is gemonteerd aan het dakkapelraam. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een frisse wit / grijze kleurstelling.

Tweede verdieping (laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling). Overloop met bergruimte achter knieschotten, witgoedaansluiting en opstelplaats cv-ketel (Nefit excellent 2007). Derde slaapkamer met bergruimte achter knieschotten en een dakvenster.

Buitensituatie

Het perceel wordt van de openbare weg gescheiden door middel van een trottoir en brede groenstrook. De voortuin is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd met duurzame beplanting. De achtertuin is aangelegd met een groot terras, kunstgras speelgazon, gevarieerde beplanting in borders en duurzaam straatwerk. In de achtertuin staat een bijzonder sfeervol en royale houten tuinveranda met houtkachel (ter overname)

De achtertuin is heerlijk op het zuiden georiënteerd. De oprit is voorzien van duurzaam straatwerk en biedt plaats aan meerdere (4) personenauto’s waarvan er twee onder de carport kunnen staan. Bijzonder praktisch is de afsluitbare achterom langs de garage. Speelplaats, wandelpark, 2 basisscholen, sportaccommodaties en sportterreinen zijn op korte afstand gelegen. Attractieve royaal opgezette woonomgeving met relatief veel openbaar groen.

Bijzonderheden

De woning is keurig onderhouden en in 2017/2018 voorzien van een goed en verbeterd niveau van afwerking en voorzieningen en daarmee weer helemaal van deze tijd. De gevels en dakpannen zijn gereinigd, de tuin is in zijn geheel nieuw aangelegd, er is een aanbouw en nieuwe dakkapel gerealiseerd, de indeling is aangepast, deuren zijn vernieuwd, installaties zijn aangepast, ……………. keukeninrichting, sanitair en vloerafwerking zijn vernieuwd en het schilderwerk is in een uitstekende staat. De woonkamer en keuken zijn gezamenlijk ruim 50 m² groot.

Bruto inhoud woning circa 468 m³; bruto inhoud totaal circa 607 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 173 m²; bruto vloeroppervlak totaal circa 218 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 118 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 17 m²; gebouw gebonden buitenruimte circa 28 m²; externe buitenruimte circa 16 m².

Eén van de mooiste, misschien wel de mooiste tweekapper in de wijk, echt een hartstikke leuk huis op een heerlijke plek!

Aanvaarding in overleg.