V E R K O C H T

Deze keurig onderhouden ééngezinswoning met aanbouw, stenen berging en een op het westen georiënteerde tuin is op een perceel van 128 m² eigen grond gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Geldermalsen. Een heerlijk en compleet huis waar je zo in kunt, met vier slaapkamers en met een speeltuin voor de deur!

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen.

Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Begane grond. Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet heeft een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte grijs/witte kleurstelling. De woonkamer is tuingericht en circa 25 m² groot. De woonkamer biedt verder een ruime bergkast onder de trapopgang, toegang tot terras en tuin via de aanbouw en een handbediend zonnescherm aan het gevelraam. De keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting in een lichte crème kleurstelling met gevarieerde kastruimte, laden en inbouwapparatuur bestaande uit een inductie kookplaat, combimagnetron, afzuigkap, koelkast en een vaatwasmachine. De keuken en woonkamer staan in open verbinding met elkaar. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en biedt zicht op de straat en de speeltuin. De hal, de woonkamer en de keuken hebben een fraai betegelde vloerafwerking in een gemêleerd beige/bruine kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woonkamer is een aanbouw gerealiseerd die fungeert als portaal en praktische overgang tussen de woning en de tuin. Hier is ook bergruimte of een extra werkplek. De aanbouw heeft een betegelde vloerafwerking in een gemêleerd beige/bruine kleurstelling.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer,  tweede slaapkamer en een derde slaapkamer. De badkamer beschikt over een ligbad met thermostaatkraan, douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel in combinatie met een meubel. De badkamer heeft een dakvenster en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte grijs/witte kleurstelling.

Tweede verdieping. Overloop met dakvenster, opstelplaats cv-ketel (Vaillant 2018), witgoedaansluiting, wastafel en bergruimte achter knieschotten. De verrassende vierde slaapkamer heeft een dakvenster en bergruimte achter knieschotten.

Derde verdieping. Topvliering met flinke bergruimte.

Buitensituatie

De voortuin is netjes aangelegd met gevarieerde beplanting en vormt samen met het trottoir en een groenstrook een prima buffer naar de openbare weg. De zonnige, op het westen georiënteerde achtertuin is onderhoudsvriendelijk en duurzaam aangelegd met een groot terras, sierbestrating en gevarieerde beplanting in borders. De achtertuin biedt ruim voldoende privacy en kijkt uit op prachtige oude bomen. In de achtertuin staat een stenen berging met daarnaast een afdakje. Vanuit de achtertuin is er een achterom die afsluitbaar is met een poort. Langs de openbare weg is er gelegenheid voor het parkeren van een personenauto in vakken nabij de woning.

Bijzonderheden

De woning is keurig onderhouden en voorzien van verschillende extra’s waaronder een aanbouw, vloerverwarming op de begane grond, een complete keuken, een nagenoeg nieuwe cv-ketel, dakvensters en een vierde slaapkamer. Attractieve woonomgeving met relatief veel openbaar groen een geweldige speeltuin en op loopafstand van het dorpscentrum en diverse voorzieningen. De verschillende sportaccommodaties zijn op fietsafstand. Het NS-station van Geldermalsen is op 10 tot 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Bruto vloeroppervlak woning circa 135 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 15 m²; bruto vloeroppervlak totaal circa 150 m²; bruto inhoud woning circa 354 m³; bruto inhoud berging circa 43 m³; bruto inhoud totaal circa 397 m³; woonoppervlak circa 100 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 12 m²

Een leuk en degelijk huis op loopafstand van het dorpscentrum!

Aanvaarding in overleg.