€ 398.000,-- k.k.

Een heerlijke woning: vrijstaand, 30’er jaren, hardstenen schouw met houtkachel, massieve houten vloer, op maat gemaakte keuken, vijf slaapkamers, kelder, grote garage, carport, keurig onderhouden, zonnepanelen, 352 m² eigen grond, prachtige besloten patiotuin op het zuidwesten en ook nog eens in de dorpskern van Geldermalsen nabij alle centrumvoorzieningen gelegen.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen.

Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station is op 5 minuten fietsen gesitueerd of 20 minuten lopen én vanaf de woning loopt u in een paar minuten naar de Geldersestraat en het Marktplein van Geldermalsen met de vele winkels en gezelligheid.

Indeling

Kelder. Provisiekelder, een praktische bergruimte met een prima stahoogte.

Begane grond. Entree en ruime hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de provisiekelder en een massief eikenhouten vloer. De woonkamer is circa 50 m2 groot en in te delen als zitkamer/eetkamer. Het erkerraam aan de tuinzijde zorgt voor extra ruimte en extra lichtinval. De woonkamer heeft net als de hal een massief eikenhouten vloer en is fraai met de hal verbonden door middel van een dubbele deur met glasinzet. De hardstenen schouw met houtkachel draagt bij aan de sfeer in de woonkamer en verder zijn hier handbediende rolluiken aan twee van de drie gevelramen. De keuken heeft een op maat gemaakte keukeninrichting met veel bergruimte en een hardstenen aanrechtblad met dubbele gootsteen. Deze inrichting is voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking. Aansluitend aan de keuken is een werkkamer met toegang tot terras en tuin, grote vaste kast met witgoedaansluiting en eveneens een betegelde vloerafwerking.

In de achteringang tot de woning, die ook een betegelde vloerafwerking heeft, is een grote vaste garderobekast met tevens opstelplaats cv-ketel (Vaillant 2008). Het toilet heeft een wandcloset en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond en is voorzien van een wastafel, designradiator en douchegelegenheid met thermostaatkraan. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Een overkapping fungeert als bergruimte voor bijvoorbeeld haardhout of de fietsen en is gelijktijdig een overdekte achteringang tot de woning, een praktische overgang van binnen en buiten. De carport biedt stallingsmogelijkheden voor een personenauto. Voorts is er nog een garage die toegankelijk is via twee openslaande deuren. De garage  is voorzien van een entresol zolder en vormt een prima stallingsruimte, bergruimte of plaats voor een hobby. De garage is opgetrokken van steen (spouwmuur), voorzien van een betonnen vloer en met pannen gedekt.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Overloop met dakkapel en vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Toilet voorzien van een wandcloset en fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Eerste slaapkamer met dakkapel. Tweede slaapkamer met een dakvenster. Derde slaapkamer met dakkapel. En een vierde slaapkamer met dakkapel en toegang tot het platte dak. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt en ruim.

De tweede verdieping met een vaste houten trap bereikbaar. Vijfde slaapkamer, een geweldige “tiener”kamer en opdeelbaar in zit/slaap gedeelte. Deze ruimte beschikt over drie dakvensters en bergruimte in vaste kasten.

Buitensituatie

Praktisch en ruimtelijk gelegen op de hoek van de Badweg en de 2e Zaaiwaarddwarsweg. De woning staat vrij en is omgeven door een onderhoudsvriendelijke siertuin met grind, straatwerk, prachtige bomen (Leilinden en Platanen) en gevarieerde beplanting in borders. Het perceel wordt aan de voorzijde van het trottoir en de openbare weg gescheiden door een sierhekwerk en ter plaatse  van het terras en de achtertuin door een fraaie gepotdekselde schutting met pergola en druivenranken. De oprit, vanuit de 2e Zaaiwaarddwarsweg, biedt goede mogelijkheden voor het parkeren van meerdere personenauto’s. De achterom is deels afsluitbaar door middel van een poort. De verrassend ruime achtertuin biedt volop privacy, is op het zuiden georiënteerd en ingericht als een prachtig besloten terras met duurzaam straatwerk en passende beplanting. Achterin de tuin staat een flinke garage die ruimte biedt voor stalling, opslag en/of uiteenlopende hobby’s.

Bijzonderheden

Karakteristiek en vrijstaand wonen op loopstand van het dorpscentrum en verdere voorzieningen. De woning is gebouwd omstreeks 1937 en keurig onderhouden. De woning valt op in de straat vanwege de grootte (onder andere een tweede verdieping) en de ligging wat verder naar voren waardoor er vanuit de woning ook een ruimer zicht is in de straat. Op het platte dak van de carport en overkapping zijn 12 zonnepanelen gemonteerd die zorgen voor lagere kosten in het energieverbruik.

Bruto inhoud woning circa 502 m³; bruto inhoud garage en carport circa 157 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 200 m²; bruto vloeroppervlak garage en carport circa 64 m²; woonoppervlak circa 137 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 8 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 8 m²; externe bergruimte circa 45 m².

Een woning met sfeer, veel leefruimte, diverse extra’s en een verrassend wooncomfort!

Aanvaarding per direct.