€ 285.000,-- k.k.

Deze karakteristieke vrijstaande en flink uitgebouwde woning met een tuin op het zuiden en grote schuur is in de dorpskern op een perceel van 351 m² eigen grond gelegen nabij alle centrumvoorzieningen.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen.

Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het NS-station is op minder als 15 minuten fietsen gesitueerd en vanaf de woning loopt u in een paar minuten naar het Marktplein van Geldermalsen met de vele winkels en gezelligheid.

Indeling

Begane grond. Entree/Hal met meterkast en een betegelde vloerafwerking. Circa 30 m2 grote woonkamer die aan de voorzijde (straatzijde) van de woning is gelegen. De keuken heeft een eenvoudige keukeninrichting zonder inbouwapparatuur en betegelde vloerafwerking. De praktische bijkeuken/wasruimte is direct aansluitend aan de keuken en biedt plaats voor de witgoedaansluiting en cv-ketel (Nefit topline 2007). In de tweede hal is de trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een bergkast. Ook deze hal heeft een betegelde vloerafwerking. Het toilet is eenvoudig uitgevoerd en betegeld. Tot slot is er op de begane grond een grote slaapkamer met wastafel en zicht op de tuin.

Verdieping. Overloop met dakkapel en bergruimte achter knieschotten. Tweede slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. Derde slaapkamer met dakkapel. Badkamer met wastafel en douchegelegenheid met thermostaatkraan. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en betegeld. Vierde grote slaapkamer.

Buitensituatie

Voor de woning ligt een kleine siertuin; het perceel wordt van het trottoir gescheiden door een sierhekwerk. De oprit naast de woning biedt goede mogelijkheden voor het parkeren van een personenauto. De achterom is afsluitbaar door middel van een poort. De verrassend ruime achtertuin biedt voldoende privacy, is op het zuiden georiënteerd en ingedeeld met een terras, speelgazon en gevarieerde beplanting in diverse borders. Achterin de tuin staat een flinke stenen schuur (bijna 40 m2) die ruimte biedt voor opslag en/of uiteenlopende hobby’s.

Bijzonderheden

Karakteristiek en vrijstaand wonen op loopstand van het dorpscentrum en verdere voorzieningen. De woning is gedateerd qua afwerking en voorzieningen maar verrast qua leefruimte (onder andere drie grote slaapkamers) en mogelijkheden. Een mooie kans voor iemand die handig is en die een voorkeur heeft voor een vrijstaand woonhuis met flinke schuur.

Bruto inhoud woning circa 552 m³; bruto inhoud bijgebouw circa 185 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 189 m²; bruto vloeroppervlak bijgebouw circa 52 m²; gebruiksoppervlakte woonruimte circa 148 m²; externe buitenruimte circa 44 m².

Een woning en een perceel met mogelijkheden!

Aanvaarding in overleg.