V E R H U U R D (ONDER VOORBEHOUD)

Op korte afstand van het dorpscentrum gelegen sfeervolle dijkwoning met grote berging en fraaie tuin met prachtige terrassen. Verrassend veel ruimte, diverse extra’s en vooral heel veel sfeer.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling woning.

Kelder. Praktische povisiekelder met veel bergruimte en stahoogte circa 1,6 meter.

Begane grond. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de kelder en vloerverwarming. De woonkamer en keuken hebben beiden een massief houten vloerafwerking, staan in open verbinding met elkaar en zijn samen ruim 30 m2 groot. De woonkamer is tuingericht, heeft een schoorsteenkanaal met houtkachel (ter overname), zonnescherm aan het gevelraam en biedt toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De meterkast is opgenomen in de woonkamer. De keuken is ingericht met een rechte opstelling met onder- en bovenkastjes, een gaskookplaat, oven en afzuigkap en voorzien van vloerverwarming. De badkamer bevindt zich tevens op de begane grond en is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wandcloset en dubbele wastafel in meubel, witgoedaansluiting en opstelplaats cv-ketel in kast. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in wit/antraciet kleurstelling.

Eerste verdieping. Overloop met vaste kast. Slaapkamer met wastafel. Tweede slaapkamer met kastruimte achter knieschotten. De eerste en tweede slaapkamer zijn thans samengevoegd door middel van een toog/doorgang. Derde slaapkamer en vierde slaapkamer.

Indeling bijgebouw.

Begane grond (souterrain). Schuur / Werkplaats voorzien van een aanrecht met kastruimte en een gootsteen, De schuur/werkplaats is bereikbaar via een loopdeur vanuit de tuin.

Buitensituatie

Rondom de woning is een sfeervolle tuin aangelegd met gevarieerde vaste planten in borders, een speelgazon, moestuin, (haard)houtberging en duurzaam straatwerk met speelse trappen ten behoeve van een achterom, ruime wandelpaden en grote terrassen. Naast de kleurrijke beplanting staan er ook een aantal flinke struiken en bomen in de tuin zoals een hazelaar, een vijg, stoofpeer en twee notarisappel bomen. De achtertuin is op het zuiden georiënteerd en biedt voldoende privacy. Op loopafstand van de woning ligt een grote supermarkt. De woning is op fietsafstand van het dorpscentrum gesitueerd in een sfeervolle woonomgeving.

Bijzonderheden

De woning is omstreeks 1920 gebouwd en nadien meerdere malen gemoderniseerd waarbij rekening is gehouden met de stijl en sfeer van de oorspronkelijke woning. Op het dak van de woning liggen 12 zonnepanelen die zorgen voor een mooie elektriciteit opbrengst. Het geïsoleerde bijgebouw is in 2001 gerealiseerd.

De “verdieping” van het bijgebouw (op dijkniveau) wordt niet verhuurd, ook een gedeelte van de tuin, gelegen achter het bijgebouw, is niet inbegrepen in de huur.

De woning wordt verhuurd conform Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) maart 2017. Huurperiode maximaal 2 jaar. Waarborgsom: gelijk aan twee maanden huur.

Bruto inhoud woonhuis circa 338 m³; bruto inhoud berging bijgebouw circa 93 m³; bruto vloeroppervlak woonhuis circa 143 m²; bruto vloeroppervlak berging bijgebouw  circa 34 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 87 m²; gebruiksoppervlak  externe buitenruimte circa 20 m².

Aanvaarding op korte termijn.

Huurprijs € 1000,-- per maand. Exclusief bijkomende kosten (G/W/E wordt via een voorschot van € 150,-- per maand in rekening gebracht).