V E R H U U R D

In het centrum, in direkte nabijheid van het marktplein, op de bovenste (derde) woonlaag van appartementencomplex ’t Hooghuis gelegen keurig verzorgd driekamerappartement met balkon en berging.

In het centrum, in direkte nabijheid van het marktplein, op de bovenste (derde) woonlaag van appartementencomplex ’t Hooghuis gelegen keurig verzorgd driekamerappartement met balkon en berging.

Indeling

Kelder: berging.

Begane grond: intercominstallatie en brievenbussen; vanaf het marktplein of achtergelegen parkeerterrein toegankelijke entree/hal (algemene ruimte) met trapopgang, lift en toegang tot het kelderplan.

Derde verdieping: galerij (algemene ruimte); entree/portaal; hal met meterkast (vernieuwde installatie); modern uitgevoerd toilet in een neutrale kleurstelling; woonkamer (circa 20 m2) met toegang tot balkon, vaste kast en schitterend uitzicht over markt, dorpscentrum en jachthaven; slaapkamer met wastafel, toegang tot balkon en vaste kast; keuken met een moderne inrichting in een lichte crème kleurstelling voorzien van veel kastruimte, carrouselkast, dubbele spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine en koelkast; bijkeuken/werkkamer met uitstortgootsteen met warm- en koudwateraansluiting, witgoedaansluitingen en opstelplaats elektrische boiler; modern en in een lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer voorzien van douchegelegenheid met thermostaatkraan, wastafel en vloerverwarming. Balkon met schitterend uitzicht over markt, dorpscentrum en jachthaven.

Het appartement is in 2002 volledig gerenoveerd en voorzien van een modern afwerkingsniveau met goede voorzieningen.

‘t Hooghuis is een appartementencomplex met 27 wooneenheden en 9 winkels dat midden in het centrum is gesitueerd nabij alle winkels, bibliotheek, kerken en op loopafstand van park, haven en De Linge. Achter het complex ligt een eigen parkeerterrein dat is afgesloten met een slagboom.

Bruto inhoud circa 180 m³, bruto vloeroppervlak appartement circa 78 m², woonoppervlak circa 72 m², gebouwgebonden buitenruimte 8 m², overige inpandige ruimte 5 m²

De aanwezige inventaris kan worden overgenomen!

Dit appartement wordt verhuurd conform Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) maart 2017.

Ideaal appartement voor senioren of een één- of tweepersoons huishouden.

Aanvaarding in overleg.