V E R H U U R D

Deze woning is te huur voor een periode van 6 maanden! In een goede woonomgeving, op fietsafstand van het centrum van Geldermalsen, gelegen keurig onderhouden ééngezinswoning met drie slaapkamers, een flinke tuin, een berging en een garage op een perceel van 195 m² eigen grond.

Het fraaie Buurmalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap nabij de rivieren de Linge en de Korne. Buurmalsen heeft een actief verenigingsleven en is op circa 1 kilometer afstand van het centrum van Geldermalsen gelegen. Geldermalsen beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Buurmalsen is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid- verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Indeling

Kelder. Praktische provisiekelder met een stahoogte van circa 1,9 meter.

Begane grond. Entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en vinyl vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling. Het toilet is voorzien van een fonteintje, modern uitgevoerd en betegeld in een lichte (wit) kleurstelling. Gezellige woonkamer van bijna 20 m² met een laminaat vloerafwerking en toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De keuken is voorzien van een eenvoudige inrichting in een lichte (wit/grijs) kleurstelling met een kunststof aanrechtblad, veel kastruimte, een gaskookplaat en afzuigkap. Ook de wasmachine-aansluiting bevindt zich in de keuken evenals de toegang tot de provisiekelder. De keuken heeft een vinyl vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling en biedt toegang tot terras en tuin. De berging is uitgevoerd in steen en staat los van de woning. De garage is toegankelijk via een loopdeur vanuit de tuin en via dubbel openslaande deuren vanaf een achterom. Ook de garage staat los van de woning.

Eerste verdieping. Overloop met een luik naar een kleine bergzolder. Eerste slaapkamer met een vaste kast met opstelplaats cv-ketel. Tweede slaapkamer met vaste kast en een derde slaapkamer, eveneens met een vaste kast. De badkamer is voorzien van een wastafel en douchegelegenheid met thermostaatkraan. De badkamer is, gelijk aan het toilet, modern uitgevoerd en betegeld in een lichte (wit) kleurstelling.

Tweede verdieping. Bergzolder die bereikbaar is via een luikje vanaf de overloop. De nokhoogte bedraagt circa 1,0 meter.

Buitensituatie

De voortuin is  ingericht als siertuin met een gazon en borders. De achtertuin is op het zuidwesten georiënteerd en nagenoeg geheel voorzien van onderhoudsvriendelijke bestrating. De achtertuin en garage zijn toegankelijk via een royale achterom. Goede woonomgeving met een basisschool en speeltuin voor de kinderen op loopafstand.

Bijzonderheden

De woning is keurig afgewerkt en praktisch ingedeeld. De berging en garage bieden goede mogelijkheden voor opslag en uiteenlopende hobby’s.

Bruto inhoud woning circa 220 m³; bruto inhoud garage/berging circa 50 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 78 m²; bruto vloeroppervlak garage/berging circa 24 m²; gebruiksoppervlak wonen (woonoppervlak) circa 64 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 4 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 22 m².

Deze woning is te huur voor een periode van 6 maanden!

Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.