V E R K O C H T

Aan de zonnige voorzijde op de tweede verdieping van appartementencomplex Cour Vert gelegen keurig onderhouden en comfortabel driekamerappartement met balkon, en een berging op de begane grond. Bouwjaar 2000.

Dit appartementengebouw, bestaande uit tien appartementen en twee penthouses, is gesitueerd aan de oostzijde van de jonge woonwijk Kalenberg. Meteren maakt deel uit van de gemeente West Betuwe, die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het dorpscentrum van Geldermalsen, op ruim een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.  Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Indeling

Begane grond (algemeen). De centrale entree is overdekt en rolstoelvriendelijk, hier bevinden zich ook de brievenbussen en de video-intercominstallatie. De centrale hal is ruim van opzet en vriendelijk ingericht. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de verdiepingen via een trapopgang of de liftinstallatie. Op de begane grond bevindt zich ook de berging die behoort tot het appartement. De berging is voorzien van een elektriciteitsaansluiting.

Tweede verdieping (appartement). U betreedt het appartement via een centrale hal/gang waarin de meterkast is opgenomen. Hier is ook een technische ruimte met de opstelplaats van de Nefit HR Combiketel (bouwjaar 2015). Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Er is uiteraard een fonteintje in het toilet. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer heeft een frans balkon en biedt een mooi uitzicht over de wijk en op een groot speelveld. De open keuken beschikt over een hoek opgestelde inrichting in een blauw/beuken kleurstelling met kastruimte, een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast. De apparatuur in de keuken is in 2015 vernieuwd. De keuken heeft een laminaat vloerafwerking in een beuken kleurstelling en van hieruit is er toegang tot het balkon. Het balkon biedt een mooi uitzicht over de wijk en op een groot speelveld. Hier kunt u beschut uit de wind en heerlijk in het zonnetje zitten. De eerste slaapkamer is ruim. De praktische bijkeuken/berging biedt plaats voor de wasmachine. De badkamer heeft een ligbad, separate douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel. De badkamer is net als het toilet neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Tot slot is er een tweede slaapkamer.

Buitensituatie

Rustige kindvriendelijke ligging aan de oostzijde van de nieuwbouwwijk Kalenberg tegenover een groot speelveld. Kleinschalig appartementengebouw met tien appartementen en twee penthouses. Aan de voorzijde van het gebouw is ruim parkeergelegenheid aanwezig. Fraai uitzicht vanuit het appartement of vanaf het balkon over de omgeving.

Bijzonderheden

Actieve en betrouwbare vereniging van eigenaren “Cour Vert” met een goede administratie. Verenigingsbijdrage c.q. servicekosten thans € 110,-- per maand. Het rolstoelvriendelijke complex is in 2000 gebouwd en keurig onderhouden. Het appartement is in 2015 geheel geschilderd in een frisse en lichte kleurstelling. Screens in de woonkamer, keuken en grote slaapkamer. Zonnescherm boven het balkon. Airconditioningsunit in woonkamer/keuken. Dorpscentrum van Geldermalsen, scholen, zwembad, diverse voorzieningen en uitvalswegen in directe omgeving. Gesitueerd aan de “zonnige” en representatieve voorzijde van het appartementengebouw. Energiezuinig en goed geïsoleerd appartement.

Bruto inhoud appartement circa 208 m³; bruto inhoud berging circa 17 m³; bruto vloeroppervlak appartement circa 74 m²; bruto vloeroppervlak balkon circa 5 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 6 m². Woonoppervlak circa 67 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 5 m²; externe buitenruimte circa 5 m².

Aanvaarding in overleg.