€ 950,-- per maand, exclusief nutsvoorzieningen

Een ruim en sfeervol vier-kamerappartement met een heerlijk balkon, uitstekende voorzieningen en verrassend veel leefruimte. Het appartement is een maisonnette woning die deel uitmaakt van een klein complex in het dorpscentrum. Deze woning wordt alleen op tijdelijke basis verhuurd conform de bepalingen van de Leegstandswet. De minimale huurtermijn is 6 maanden. U dient, met redenen omkleed, bij voorkeur schriftelijk te kunnen aantonen dat u slechts tijdelijk de woning zult huren.

Indeling

Begane grond (algemene ruimte). Via een stenen trapopgang heeft u toegang tot een loggia/portiek, een overdekte entreeruimte met toegang tot twee appartementen.

Begane grond (privé ruimte). Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping (privé ruimte). Hal met trapopgang naar de tweede verdieping en een massief houten vloerafwerking (Frans eiken). Toilet met fonteintje. Circa 30 m² grote woonkamer met een open verbinding met de keuken en veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een strakke stucwerk afwerking van de wanden en het plafond en een massief houten vloerafwerking (Frans eiken). De open keuken heeft een betegelde vloerafwerking en is een trede hoger als de woonkamer gelegen. De keuken is voorzien van een hoekopgestelde inrichting met veel gevarieerde kastruimte, een crème kleurstelling, kersenhout decor en een natuurstenen aanrechtblad. De keuken beschikt over complete inbouwapparatuur bestaande uit een groot en sfeervol 5-pits gasfornuis met oven, afzuig(schouw)kap, vaatwasmachine en koelkast. Op de eerste verdieping zijn voorts twee slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad met thermostaatkraan.

Tweede verdieping (privé ruimte). Grote zolderberging die uitstekend geschikt is als studeer/werkkamer of als logeerruimte. Deze ruimte heeft twee dakvensters, witgoedaansluitingen, een opstelplaats cv-ketel (Nefit, bouwjaar 2016) en een laminaat vloerafwerking in een modern design. De tweede verdieping biedt goede mogelijkheden voor het realiseren van een extra kamer. Ook is er, via een schuifpui,  toegang tot het loggiaterras dat royaal en praktisch is qua afmetingen. Het terras biedt ruim voldoende privacy en een fraai uitzicht over (de daken) van Geldermalsen.

Buitensituatie

Aan de achterzijde van het gebouw ligt een besloten en afsluitbare plaats waar de bergingen staan die bij de woningen horen. Dit betreft een kleinschalig appartementen complex met twee woningen aan de Herman Kuijkstraat en een winkel met twee bovenwoningen aan de Geldersestraat. Er is een fraai uitzicht vanaf het loggiaterras.

Bijzonderheden

Dit appartement wordt alleen op tijdelijke basis verhuurd conform de bepalingen van de Leegstandswet. De minimale huurtermijn is 6 maanden. U dient, met redenen omkleed, bij voorkeur schriftelijk te kunnen aantonen dat u slechts tijdelijk dit appartement zult huren

Belastingen en dergelijke zijn niet inbegrepen bij de huurprijs

Bouwjaar 1984, keurig onderhouden en energielabel B. Dorpscentrum, winkels, diverse voorzieningen en uitvalswegen in directe omgeving.

Bruto inhoud appartement circa 328 m³; bruto inhoud berging circa 16 m³.

Bruto vloeroppervlak appartement circa 146 m²; bruto vloeroppervlak loggiaterras circa 14 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 6 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 98 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 14 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 5 m².

Net even anders, onderscheidend, en daardoor misschien wel erg aantrekkelijk!

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.