V E R K O C H T

Dit comfortabele en luxe vrijstaande landhuis is in 2007 gebouwd op een magnifiek perceel met uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Het landhuis is in een bijzonder aantrekkelijke landschappelijke woonomgeving aan de rand van de bebouwde kom, agrarisch landschap en een waterpartij gesitueerd. Het huiskavel, met behalve het landhuis een vrijstaande schuur van 80 m2 en authentieke “rolkas” van 300 m2, is maar liefst 6.870 m2 groot en als parkachtige tuin ingericht met boomgaard en weide.

Omgeving

Tuil ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Waal. Dit landhuis is aan de rand van de dorpskern gelegen op fietsafstand van de school, dorpshuis en bushalte. Voor dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen Waardenburg en Haaften. Geldermalsen en het vestingstadje Zaltbommel beschikken over een ruim aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport en zijn op korte afstand gelegen. Uitgebreider winkelen kan in ’s-Hertogenbosch, Tiel of Utrecht. Op fietsafstand ligt een fraai natuurgebied met schitterende uiterwaarden, het kasteel van Waardenburg en het bos van Neerijnen met o.a. een sfeervolle kasteeltuin. In de omgeving van de woning kan heerlijk worden gewandeld. Tuil is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Utrecht en Den Bosch binnen een half uur en Amsterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. De NS-stations van Zaltbommel en Geldermalsen zijn op 10 autominuten van Tuil gesitueerd; door een meer geschikte route kan het station van Zaltbommel ook met de fiets binnen 10 minuten bereikt worden. In nabijheid van het landhuis is een halte van de streekbus die rijdt tussen Zaltbommel, Geldermalsen, Gorinchem en Tiel.

Indeling landhuis

Begane grond: representatieve hal met meterkast, garderobenis in combinatie met bergmeubel, trapopgang naar de eerste verdieping en vloerafwerking met hardsteen; neutraal/modern uitgevoerd toilet in een lichte kleurstelling met fonteintje en vloerverwarming; royale woonkamer (circa 40 m²) voorzien van schoorsteenkanaal met houtkachel, vast wandmeubel, vloerafwerking met massief eiken vloerdelen (white wash) en toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren; sfeervolle keuken met vast wandmeubel, vloerafwerking met hardsteen in combinatie met vloerverwarming en een royale inrichting in landelijke stijl voorzien van een betonnen aanrechtblad, eikenhouten bar, gevarieerde kastruimte en complete hoogwaardige “Siemens” (inbouw)apparatuur te weten een 5-pits gaskookplaat (Bosch), afzuigkap, vaatwasmachine, oven/magnetron combinatie, koelkast, koffieautomaat (Miele) en stoomoven; bijkeuken met witgoedaansluitingen, afgedopte aansluiting voor sanitair, betegelde vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming en toegang tot terras en tuin via een loopdeur; speelkamer met trapopgang naar de eerste verdieping, betegelde vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming en toegang tot terras en tuin via een loopdeur en dubbel openslaande deuren.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de zolder via een vlizotrap en een vloerafwerking met massief eiken vloerdelen; master bedroom voorzien van diverse vaste wandmeubels, onder andere een dakkapel aan voor- en achterzijde en een vloerafwerking met massief eiken vloerdelen; neutraal/modern uitgevoerde badkamer in een lichte kleurstelling met vloerverwarming, twee dakvensters en voorzien van douchegelegenheid met thermostaatkraan, tweede toilet, ligbad met thermostaatkraan, dubbele wastafel en designradiator; tweede slaapkamer met onder andere een dakkapel en vloerafwerking met massief eiken vloerdelen; derde slaapkamer met vaste kasten, onder andere een dakkapel en vloerafwerking met massief eiken vloerdelen; royaal kantoor met twee dakvensters, vloerafwerking met massief eiken vloerdelen (geolied), goede mogelijkheden voor extra (slaap)kamers en een opstelplaats Nefit cv-ketel in bergkast.

Tweede verdieping: via een vlizotrap bereikbare zolderberging.

Buitensituatie

Op twee plaatsen is er toegang tot het perceel vanaf de openbare weg. De oprit is voorzien van grindverharding en biedt ruim parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Rondom het landhuis is een fraaie siertuin aangelegd met beukenhagen, diverse bomen, gevarieerde beplanting en duurzaam straatwerk ten behoeve van terrassen en toegang tot de verschillende ruimtes. Het perceel is verder parkachtig aangelegd met een boomgaard met diverse fruitbomen (appels en peren), een dieren- of speelweide en moestuin die is voorzien van een bijzondere rolkas van 15 x 20 meter. Naast deze rolkas staat er ook nog een functionele houten tuinberging van 20 x 4 meter op het perceel. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een grote waterpartij met natuurlijke oever en talloze recreatieve mogelijkheden. Het perceel biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tennisbaan, zwembad of paardenbak.

Bijzonderheden

Het geheel is gelegen in een fraaie woonomgeving in een klein rustiek dorp met goede voorzieningen op fietsafstand. Het landhuis is in 2007 gebouwd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. Het geheel beschikt over een hoog wooncomfort en veel leefruimte (zowel binnen als buiten). Stijlvolle afwerking met fraaie details, moderne accenten (kleur- en materiaalgebruik) en verrassende (bouwkundige) elementen. Diverse extra’s waaronder veel dimmers enstopcontacten, hardstenen vensterbanken, Oud-Hollandse keramische dakpannen en een pomp met irrigatiesysteem over het perceel. Een gedeelte van het landhuis leent zich uitstekend voor kantoor- c.q. praktijk aan huis en/of uiteenlopende hobby’s. De authentieke “rolkas” is verplaatsbaar over rails, voorzien van een elektra aansluiting en nodigt uit tot het kweken van eigen bloemen of groenten. Maar er kan ook aan gedacht worden om in de “rolkas” bijvoorbeeld een zwembad aan te leggen. De woning en de “rolkas” staan op een perceel met een agrarische bedrijfsbestemming. Het perceel biedt bouwmogelijkheden voor bijvoorbeeld extra kassen en schuren.

Bruto inhoud landhuis circa 820 m3. Bruto vloeroppervlak landhuis circa 253 m2. Bruto vloeroppervlak bijgebouwen  circa 380 m2. Woonoppervlak circa 225 m².

Aanvaarding in overleg.