V E R K O C H T

Heerlijk landelijk wonen net buiten de bebouwde kom van Geldermalsen in een degelijk en vrijstaand woonhuis (1983) met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een prachtige grote garage (circa 22 m²), een vrijstaande schuur (circa 48 m²) en maar liefst 1.290 m² eigen grond.

Alhoewel onderhavige locatie binnen de gemeente Buren ligt is de oriëntatie waarschijnlijk volledig op het dorp Geldermalsen gericht. Deze woning is gelegen in het buitengebied ten oosten van Geldermalsen op een paar honderd meter van de bebouwde kom. Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend, waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Het prachtige stadje Buren, de gemeente waarin deze woning is gelegen, is op fietsafstand.

 

Indeling

Begane grond. Royaal overdekte entree tot de woning en de garage. Ruime hal voor een representatieve en prima ontvangst in de woning. Hier bevinden zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast. Het toilet met fonteintje is neutraal uitgevoerd en betegeld. Aan de voorzijde van de woning ligt de woonkamer van circa 30 m² groot met toegang tot terras en tuin via een schuifpui. De woonkamer heeft zonwering aan de gevelramen (zuid en west) en vloerverwarming. De (eet)keuken is aansluitend aan de woonkamer en voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting in een lichte kleurstelling (berken houtdecor) met kunststof aanrechtblad en veel kastruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vrieskast (defect). In de keuken is een aansluiting voor een vaatwasmachine, er is zonwering aan het gevelraam (west) en er is vloerverwarming. Bijzonder praktisch en comfortabel is de grote slaapkamer met vloerverwarming op de begane grond met een elektrisch bedienbaar rolluik aan het gevelraam. Direct aansluitend aan deze slaapkamer is de badkamer met douchegelegenheid, wastafel, tweede toilet en vloerverwarming. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld, en geschikt voor aangepast gebruik en mindervaliden. De garage/berging is verwarmd en voorzien van een witgoedaansluiting. De garage/berging is toegankelijk vanuit de hal van de woning, via een elektrisch bedienbare roldeur aan de voorzijde en via een loopdeur van en naar de tuin (achterzijde).

Verdieping. Overloop met vide en bergkast met opstelplaats Remeha (huur)cv-ketel. Neutraal uitgevoerde en betegelde badkamer met douchegelegenheid en wastafel. Tweede slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. Derde slaapkamer met bergruimte achter knieschotten.

 

Buitensituatie

Op het perceel staat een geïsoleerde schuur van circa 6 x 8 meter (circa 48 m2) met een flinke hoogte. De schuur is voorzien van een betonnen vloer, aansluitingen van elektra en water, een loopdeur en een overheaddeur aan de voorzijde en aan de achterzijde. Aan beide zijden van de woning ligt een oprit die is voorzien van klinkerbestrating en die ruime parkeergelegenheid biedt. Voor de woning is een siertuin aangelegd, achter de bebouwing is een groot terras en grasland met fruitbomen (peren, appels en pruimen). Het perceel is belast met een herinrichtingsrente van € 15,66 met als eindjaar 2026.

 

Bijzonderheden

De woning is in 1983 degelijk gebouwd en nadien keurig onderhouden. De afwerking en voorzieningen zijn eenvoudig en gedateerd qua kleurstelling en uitvoering. De woning is geschikt voor een aangepast gebruik, mindervaliden of mensen die graag gebruik maken van een slaapkamer en badkamer op de begane grond (levensloopbestendig). De ligging, het perceel en het bijgebouw bieden allerlei mogelijkheden voor tuin- en dierenliefhebbers. De ligging is bijzonder, vrij en te midden van agrarisch natuurlandschap maar toch ook niet afgelegen met alle (dorps)voorzieningen op fietsafstand.

Bruto inhoud woning circa 535 m³; bruto inhoud schuur circa 212 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 197 m2; bruto vloeroppervlak schuur circa 48 m2; gebruiksoppervlak wonen circa 128 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 22 m²; gebruiksoppervlak externe buitenruimte circa 41 m²

De sfeer van het buitenleven combineren met de nabijheid van dagelijkse dorpsvoorzieningen!

Aanvaarding in overleg.