V E R K O C H T

In de dorpskern aan De Linge gelegen karaktervolle half vrijstaande dijkwoning met berging, Linge-oever met aanlegsteiger en tuin op een perceel van 169 m² eigen grond.

Deil maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Linge. In directe omgeving zijn er recreatiemogelijkheden en natuurgebieden. Het vriendelijke dorp kent een actief verenigingsleven en beschikt over enkele winkels waaronder een supermarkt. De basisschool met daarnaast het kinderdagverblijf ligt centraal in de dorpskern. Op enkele kilometers afstand is Geldermalsen gelegen met een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Deil is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen ligt op 10 minuten fietsen van de woning. Utrecht is per trein (4 keer per uur) en met de auto in 25 minuten te bereiken. De reis naar ’s-Hertogenbosch vergt nog geen 20 minuten met de auto of met de trein (2 keer per uur).

 

Indeling woning

Souterrain / Tuinniveau. Aan de achterzijde van de woning, met een fraai uitzicht over de tuin, de Linge en de uiterwaarden, ligt de keuken. Deze keuken heeft een robuust aanrecht met massief houten kastjes en een betonnen aanrechtblad. Vanuit de keuken/bijkeuken is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De keuken heeft een betegelde vloer in combinatie met vloerverwarming. In directe nabijheid van de keuken is een berging met een vrije hoogte < 2 meter die dienst doet als flinke hobby- c.q. bergruimte. Hier bevindt zich ook de wasmachine aansluiting. Deze berging is deels voorzien van een betegelde vloer in combinatie met vloerverwarming

Begane grond / Dijkniveau (massief eikenhouten vloerafwerking). De entree tot de woning is in het gepotdekselde deel aan de zijkant van het huis. Hier bevindt zich de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, ruime garderobenis en toegang (vlizotrap) tot een kleine vliering. Ook het toilet met wandcloset en fonteintje bevindt zich hier. Het toilet is modern uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling met een verrassend mozaïekpatroon op de vloer. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is circa 20 m2 groot. De woonkamer heeft een schouw met openhaard en van hieruit heeft u fraai uitzicht op het pleintje voor de dorpskerk. Aansluitend aan de woonkamer ligt er aan de achterzijde van de woning een zitkamer met fraai uitzicht over de tuin, de Linge en de uiterwaarden. Beide vertrekken staan “speels” in open verbinding met elkaar.

Eerste verdieping. Overloop met toegang (vlizotrap) tot een vliering. Slaapkamer met dakkapel. Tweede slaapkamer met dakkapel. Badkamer voorzien van ruime douchegelegenheid met rainshower en thermostaatkraan, grote wastafel, designradiator, tweede wandcloset en een ligbad met uitzicht over De Linge. De badkamer heeft een dakkapel en hier bevindt zich ook de cv-ketel (Intergas 2005). De badkamer is uitgevoerd en betegeld in een blauw/antraciet kleurstelling.

 

Buitensituatie

De voortuin is aangelegd als siertuin met gevarieerde beplanting. Het pad naast en achter de woning is voorzien van klinkerbestrating. De achtertuin is aangelegd in verschillende niveaus met een siertuin en een groot beschut vlonderterras aan het water. In de achtertuin staat een houten berging voor opslag en stalling van fietsen en/of motoren. Er is een aanlegsteiger over de gehele breedte van het perceel.

 

Bijzonderheden

Oorspronkelijk gebouwd aan het begin van de twintigste eeuw maar in de loop der jaren meerdere malen verbouwd en gemoderniseerd. Sfeervol in de kern van het dorp gelegen aan het pleintje voor de dorpskerk en met aan de achterzijde een weids uitzicht over het Lingelandschap. De woning is knus en karaktervol maar ook verrassend groot. Degelijke aanlegsteiger over de volle breedte van het perceel dat aan het water breder is dan aan de zijde van de dijk. De voor een dijkwoning ongewone voortuin zorgt voor afstand tot de straat en privacy. De woning is netjes onderhouden. De naastgelegen woning (nummer 38) heeft een recht van overpad (achterom).

Bruto inhoud woning circa 380 m³; bruto inhoud berging(en) circa 20 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 125 m²; bruto vloeroppervlak berging(en) circa 10 m²; woonoppervlak circa 89 m²; gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte circa 10 m²; gebruiksoppervlakte externe bergruimte circa 7 m².

Zo willen we allemaal toch wonen!

Aanvaarding in overleg.