V E R K O C H T

In een goede, kindvriendelijke woonomgeving gelegen grote 2/1 kap woning met garage/berging, royale achterom en volop privacy biedende tuin op een perceel van maar liefst 405 m² eigen grond.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen.

Geldermalsen ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge en biedt een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie, sport en cultuur.

Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt het hart van de kern Geldermalsen over een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade maar ook over een heerlijk park om te wandelen en een fraaie jachthaven.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. 

Indeling.

Begane grond. Hal met meterkast, een betegelde vloerafwerking en een neutraal uitgevoerd en in een lichte kleurstelling betegeld toilet met fonteintje. Royale woonkamer (ruim 45 m² groot vanwege de aanbouw aan de tuinzijde) met schouw/openhaard, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot terras en tuin via een schuifpui, open verbinding met de keuken en een beukenparket vloerafwerking. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking en een neutrale in U-vorm opgestelde inrichting (2003) in een lichte kleurstelling met een aanrechtblad in houtdecor en voorzien van veel kastruimte en complete inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasmachine, magnetron, oven, koelkast en vriesladen. De verwarmde garage/berging is toegankelijk vanuit de keuken en voorzien van wasmachine- en wasdrogeraansluiting, stortbak met warm- en koudwateraansluiting, toegang tot terras en tuin en een vlizotrap naar een ruime zolderberging. De garagekanteldeur is vervangen door een glazen schuifpui.

Eerste Verdieping (parket vloerafwerking). Overloop met trapopgang naar tweede verdieping. Slaapkamer met toegang tot een royaal dakterras. Tweede slaapkamer. Derde slaapkamer. Neutraal uitgevoerde en in een lichte kleurstelling met sierstrip betegelde badkamer voorzien van douchecabine met thermostaatkraan, dubbele wastafel, tweede toilet en handdoekenradiator.

Tweede Verdieping (laminaat vloerafwerking): overloop/voorzolder met opstelplaats Vaillant huur

cv-ketel (€ 40,-- per maand prijspeil 2018). Afgeschermde bergruimte onder het dakbeschot aan de voorzijde, zowel kamer als overloop. Vierde slaapkamer met dakkapel over de gehele breedte van de kamer.

Buitensituatie

De woning is gelegen in een verrassende woonomgeving met veel ruimte voor de kinderen waaronder een attractieve speeltuin/speelweide. De straat is autoluw en aan de achterzijde van het perceel is er een brede groenstrook. De voortuin is aangelegd met een siertuin en een oprit ten behoeve van parkeren. De op het zuiden georiënteerde achtertuin biedt ruim voldoende privacy en is aangelegd met meerdere terrassen een gazon en gevarieerde beplanting. De tuin is volledig afgeschermd door middel van schutting en hekwerk. Langs de garage/berging is een royale achterom van circa 3 meter breed. Voor-  en achteruitgang via een poortdeur. Buitenzijde garage degelijk open berghok voor hout en kliko’s. Buitenverlichting met behulp van zonnecellen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen perceel en op korte afstand.

Bijzonderheden

Een grote woning met veel leefruimte en praktische indeling. Ideaal afgeschermde tuin voor kleine kinderen en honden. De woning is in 2018 aan de buitenzijde geschilderd door een erkende vakschilder.

Bruto vloeroppervlak circa 176 m²; bruto inhoud circa 515 m³.Woonoppervlak circa 130 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 28 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 6 m².

Aanvaarding in overleg.