€ 235.000,-- k.k.

Dit verwacht je niet in het centrum van Geldermalsen. Een ruime en sfeervolle bovenwoning met een heerlijk balkon, uitstekende voorzieningen en verrassend veel leefruimte. De bovenwoning is een maisonnette woning die deel uitmaakt van een klein complex in het dorpscentrum.

Het dorp Geldermalsen maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn.

In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Begane grond (algemene ruimte). Via een stenen trapopgang heeft u toegang tot een loggia/portiek, een overdekte entreeruimte met toegang tot twee woningen.

Begane grond (privé ruimte). Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping (privé ruimte). Hal met trapopgang naar de tweede verdieping en een massief houten vloerafwerking (Frans eiken). Toilet met fonteintje. Circa 30 m² grote woonkamer met een open verbinding met de keuken en veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een strakke stucwerk afwerking van de wanden en het plafond en een massief houten vloerafwerking (Frans eiken). De open keuken heeft een betegelde vloerafwerking en is een trede hoger als de woonkamer gelegen. De keuken is voorzien van een hoekopgestelde inrichting met veel gevarieerde kastruimte, een crème kleurstelling, kersenhout decor en een natuurstenen aanrechtblad. De keuken beschikt over complete inbouwapparatuur bestaande uit een groot en sfeervol 5-pits gasfornuis met oven, afzuig(schouw)kap (2018), vaatwasmachine (2018) en koelkast. Op de eerste verdieping zijn voorts twee slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad met thermostaatkraan.

Tweede verdieping (privé ruimte). Grote zolderberging die uitstekend geschikt is als studeer/werkkamer of als logeerruimte. Deze ruimte heeft twee dakvensters, witgoedaansluitingen, een opstelplaats cv-ketel (Nefit, bouwjaar 2016) en een laminaat vloerafwerking in een modern design. De tweede verdieping biedt goede mogelijkheden voor het realiseren van een extra kamer. Ook is er, via een schuifpui,  toegang tot het loggiaterras dat royaal en praktisch is qua afmetingen. Het terras biedt ruim voldoende privacy en een fraai uitzicht over (de daken) van Geldermalsen.

Buitensituatie

Aan de achterzijde van het gebouw ligt een besloten en afsluitbare plaats waar de bergingen staan die bij de woningen horen. Dit betreft een kleinschalig complex met twee woningen aan de Herman Kuijkstraat en een winkel met twee bovenwoningen aan de Geldersestraat. Er is een fraai uitzicht vanaf het loggiaterras.

Bijzonderheden

Kleine vereniging van eigenaren met een goede administratie. Verenigingsbijdrage c.q. servicekosten thans € 85,00 per maand. Bouwjaar 1984, keurig onderhouden en energielabel B. Dorpscentrum, winkels, diverse voorzieningen en uitvalswegen in directe omgeving.

Bruto inhoud woning circa 328 m³; bruto inhoud berging circa 16 m³. Bruto vloeroppervlak woning circa 146 m²; bruto vloeroppervlak loggiaterras circa 14 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 6 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 98 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 14 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 5 m².

Net even anders, onderscheidend, en daardoor misschien wel erg aantrekkelijk!

Aanvaarding in overleg.